2013-05-24 01:24:04
Φωτογραφία για Ο Κλούνεϊ υπέκυψε στη μόδα του μουστακιού
Όχι, δεν είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ αυτός! Είναι ένας άγνωστος κύριος. Γοητευτικός, καλοντυμένος αλλά όχι ο Τζορτζ. Τι μουστακάκι είναι αυτό λες και είναι ρεμπέτης του '60 στα Πετράλωνα; Το μπαγλαμαδάκι του λείπει για να τον βάλουμε ως άλλο Ζαμπέτα πίσω από της φυλακής τα σίδερα να τραγουδάει το «όποιος πιάνει το τιμόνι που και που να φασκελώνει».

Και σε όσους βιαστούν να πουν ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και ότι πίσω από το μουστάκι βρίσκεται ακόμα ο γόης της «Εντατικής», να πούμε ότι τα ενσταντανέ τραβήχτηκαν έξω από το Nobu, όπου αφού έφαγε, βγήκε χορεύοντας -ή σύμφωνα με άλλους τρεκλίζοντας.

Η συμπεριφορά του παραξένεψε τους φωτογράφους που τον περίμεναν στην είσοδο, οι οποίοι μάλλον δεν έχουν ακουστά για ένα «υγρό που καίει», ονομάζεται «σάκε» και είναι αρκετά δυνατό ώστε να σε μεθύσει. Ή έχουν μπερδέψει τον Κλούνεϊ με το νέο Πάπα και νομίζουν ότι όταν βγαίνει έξω πίνει λεμονίτα. Και όλα αυτά ενώ το έτερον ήμισυ Στέισι Κέιμπλερ βρίσκεται στις Κάννες διασκεδάζοντας στο φεστιβάλ. Το ερώτημα είναι ποια θα είναι αυτή που θα τον βάλει «μέχρι και μουστάκι να ξυρίσει»;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ