2013-05-25 11:37:05
Φωτογραφία για ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ... ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥ ΝΕΪΜΑΡ Η ΣΑΝΤΟΣ!
Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του Νεϊμάρ είναι η σημερινή- σύμφωνα με τον ίδιο - όπου η Σάντος αποφάσισε να δεχτεί τις προσφορές από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δυο γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μπορεί ναα μην αναμετρηθούν απόψε για την κατάκτηση του Champions League, αλλά θα δώσουν τη "μάχη" τους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σταρ.

Η Σάντος, μέσω του twitter, ανακοίνωσε τα ξημερώματα, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "woop.gr", ότι έχει στα χέρτια της δύο προτάσεις και ο ίδιος καλείται πλέον να αποφασίσει αν θα γίνει συμπαίκτης του Μέσι ή του Ρονάλντο.

"Ο Νεϊμάρ και ο πατέρας του αναμένονται στο Μπελμίρο έτσι ώστε να αποφασίσουν ποια από τις δύο προτάσεις θα δεχτούν", ανέφεραν συγκεκριμένα από το σύλλογο.

Όσο για το ποσό, σίγουρα, αυτό ξεπερνάει τα 20.000.000 ευρώ αφού λίγες μέρες πριν είχε απορριφθεί πρόταση της Μπαρτσελόνα με το συγκεκριμένο νούμερο.


Των "Μπλαουγκράνα" υπολογίζεται κοντά στα 28.000.000 ευρώ, ενώ οι πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν πως η Ρεάλ έχει προσφέρει περίποτα 35.000.000 ευρώ.

Αυτό το ποσό είναι για το 55% του Νεϊμάρ, καθώς αυτό έχει η Σάντος (το υπόλοιπο το έχουν εταιρίες).

Ο παίκτης τα ξημερώματα του Σαββάτου, έφυγε από τα γραφεία της Σάντος, τονίζοντας ότι είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής του και πως θα αποφασίσει σήμερα, ήρεμα, τις προτάσεις του.

«Δεν βιαζόμαστε. Θα αποφασίσουμε ως οικογένεια. Πόσο χρόνο θα χρειαστούμε; Από πέντε λεπτά έως και τρεις ημέρες… Θα δούμε», είπε ο Νεϊμάρ, με τον πατέρα του να λέει λίγο νωρίτερα:

«Δεν μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση τόσο γρήγορα. Θα αξιολογήσουμε τις δύο προτάσεις που έχουμε στο σπίτι. Είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα για τον Νεϊμάρ σήμερα», τόνισε ο πατέρας του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ