2012-04-04 16:26:06
Φωτογραφία για Δυόμισι χιλιάδες κροτίδες κατάσχεσε η Αστυνομία στη Λάρνακα
Ποσότητα δυόμισι χιλιάδων κροτίδων τουρκικής κατασκευής και προέλευσης τις οποίες αγόρασε από κατάστημα στην Πύλα είχε στην κατοχή του άγνωστος άνδρας, ο οποίος καταδιώχθηκε την Τρίτη το βράδυ από την Αστυνομία σε περιοχή του δρόμου μεταξύ Πύλας - Ορόκλινης.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι την Τρίτη το βράδυ «γύρω στις 20:15, ύστερα από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ένας άνδρας ο οποίος στην κατοχή του είχε μια πλαστική τσάντα».

Σε κάποια στιγμή, η μοτοσικλέτα κατευθύνθηκε μέσω του παλαιού δρόμου προς το χωριό Ορόκλινη, όπου έγινε προσπάθεια για ανακοπή της από τα μέλη της Αστυνομίας

Ο κ. Ανδρέου πρόσθεσε ότι «μόλις ο οδηγός της μοτοσικλέτας αντιλήφθηκε την παρουσία των μελών της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση». Κατά την προσπάθεια ανακοπής της μοτοσικλέτας, ο οδηγός πέταξε σε παρακείμενο χωράφι μια αθλητική τσάντα χειρός και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.


Οι Αστυνομικοί παρέλαβαν την τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν 63 σφραγισμένα κλειστά κουτιά που περιείχαν γύρω στις δυόμισι χιλιάδες κροτίδες τουρκικής κατασκευής και προέλευσης.

«Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο είχε μεταβεί σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, σε κατάστημα στο χωριό Πύλα όπου και αγόρασε τις κροτίδες» είπε ο κ. Ανδρέου, προσθέτοντας πως «εντός της αθλητικής τσάντας βρέθηκαν τεκμήρια τα οποία πιστεύεται ότι θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ