2013-05-28 11:50:21
Φωτογραφία για Ο ΟΡΜΠΑΪΘ ΓΙΑ... ΠΕΔΡΟ ΛΕΟΝ ΚΑΙ ΦΕΪΣΑ
Σούπερ μεταγραφή για τον Ολυμπιακό θεωρεί την περίπτωση του, φερόμενου από διάφορα δημοσιεύματα ως μεταγραφικού στόχου των ερυθρόλευκων, Πέδρο Λεόν, ο Πάμπλο Ορμπάιθ.

Ο πρώην ερυθρόλευκος μέσος, μίλησε στο "ΦΩΣ" για τον ακραίο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει δανεικός στη Χετάφε την τελευταία διετία και που φέρεται να αποτελεί βασικό στόχο του Μίτσελ για τον Ολυμπιακό.

«Είναι ιδανική περίπτωση για τα άκρα. Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν ιδιαίτερα στο φετινό ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Μουρίνιο θα μπορούσε να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες στη Ρεάλ, αλλά του έκανε καλό ότι επέστρεψε στη Χετάφε και έπαιξε πολύ στις δύο τελευταίες σεζόν. Αν ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα παίκτη που θα «οργώνει» τη δεξιά πλευρά, τότε ναι ο Πέδρο Λεόν είναι ό,τι πρέπει. Έχει πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ, ενώ δε φοβάται να επιχειρεί σουτ από μακριά και πετυχαίνει μερικά εντυπωσιακά γκολ», δήλωσε ο Βάσκος μέσος για τον Λεόν.

Ο Ορμπάιθ επανέλαβε επίσης την άποψή του ότι ο Φέισα μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στο ρόλο του αμυντικού μέσου στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ