2013-06-06 22:22:11
Φωτογραφία για ΚΕΣΕΡΟΥ : ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Οι Γάλλοι και οι Ρουμάνοι επέμεναν και την Πέμπτη για τον Ολυμπιακό και τον Κλαούντιου Κεσέρου με τον ίδιο τον παίκτη να εύχεται να κλείσει στους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα το "gsp.ro", όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά τουτ ο "gazzetta.gr", σε άρθρο του έκανε λόγο για μία καθοριστική εβδομάδα για τον Κλαούντιου Κεσέρου που αφήνει την Ανζέ και θέλει... Τσάμπιονς Λιγκ! Τονίζεται δε πως είναι έτοιμος να υπογράψει στην επόμενή του ομάδα και ότι εντός των επόμενων ωρών ή ημερών θα ξέρει το ποια φανέλα θα φοράει την επόμενη χρονιά.

Οι Ρουμάνοι εκτιμούν πως το μέλλον του είναι εκτός Γαλλίας ενώ και εκείνοι και οι Γάλλοι εμμένουν ακόμα σε Ολυμπιακό. Όσο για τον Κεσέρου, σε τοποθετήσεις που φιλοξενούνται στον ρουμανικό Τύπο υπογράμμισε: «Δεν θα αρνηθώ πως έγιναν επαφές ανάμεσα σε εμένα και τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να παίξω εκεί τη νέα χρονιά.

Τα πάντα θα κριθούν αυτές τις μέρες. Θα ήθελα πολύ να παίξω στους πρωταθλητές Ελλάδας. Είναι μία πολύ καλή και μεγάλη ομάδα. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα περιμένω τις επόμενες μέρες για να μάθω το τι ακριβώς θα γίνει. Εύχομαι να κλείσω στον Ολυμπιακό».

Ο Κεσέρου αμοίβεται με 500 χιλ. ευρώ ετησίως. Το συμβόλαιό του με την Ανζέ εκπνέει φέτος το καλοκαίρι και έτσι ο παίκτης μπορεί να διαπραγματευθεί με τις ομάδες της αρεσκείας του χωρίς να υπάρξουν οι όποιες οικονομικές αξιώσεις από την γαλλική ομάδα, με την φανέλα της οποίας έβαλε πέρυσι 17 γκολ στην Β' κατηγορία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ