2013-06-07 10:45:14
Φωτογραφία για Προβληματισμός γύρω από το όνομα της S-Class coupe
Το νέο μοντέλο εξακολουθεί να αναφέρεται CL από τους μηχανικούς της εταιρείας

Η γκάμα της S-Class, που στις προηγούμενες γενιές ονομαζόταν CL-Class, αναμένεται να διευρυνθεί με το πολυτελές coupe της Σειράς, το οποίο είχαμε δει, ως πρωτότυπο πριν περίπου ένα χρόνο και σύμφωνα με την παράδοση, θα ονομαζόταν S-Class Coupe, κάτι το οποίο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο coupe, εξακολουθεί να αναφέρεται ως CL, από τους μηχανικούς της εταιρείας, (ακόμα και πάνω στα λογότυπα των κλειδιών του πρωτοτύπου), πράγμα που παραξενεύει τους δημοσιογράφους για την τελική ονομασία.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε, όταν η Mercedes αντικατέστησε τη σειρά CLK, με την E-Class, αλλά το coupe το οποίο ακολούθησε, ονομάστηκε C-Class coupe.

Επίσης από διάφορες φωτογραφίες του εσωτερικού, που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, το τιμόνι του πρωτοτύπου φαίνεται να μην έχει τρεις, αλλά δύο ακτίνες, ενώ το κεντρικό ρολόι, ανάμεσα από τους αεραγωγούς του air condition απουσιάζει.


Εξάλλου, το όνομα CL έχει γόητρο και μοναδικότητα, που βοηθά στο διαχωρισμό, από τις υπόλοιπες εκδόσεις της σειράς S-Class και ενισχύει τη θέση του νέου coupe, έναντι του ανταγωνισμού.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, αφού η S-Class θα δανείσει την πλατφόρμα, το εσωτερικό και τους κινητήρες στο νέο coupe, λογικό είναι να δώσει και το όνομα.

Καταληκτικά, ας περιμένουμε τις αρχές του 2014, όπου θα λανσαριστεί το εν λόγω coupe, για να εξακριβώσουμε τις ομοιότητες και τις διαφορές του, με τη σειρά S.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ