2012-04-05 11:31:47
Φωτογραφία για Σύσκεψη Σαχινίδη-Τραπεζιτών για την ανακεφαλαιοποίηση
Οι όροι ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών αλλά και τα αποτελέσματα του PSΙ αναμένεται να συζητηθούν σήμερα στη 1 το μεσημέρι στην συνεδρίαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας.

Βασικό θέμα της συνάντησης υπό τον υπουργό Οικονομικών αναμένεται να είναι η ανακεφαλαιοποίηση. Εκκρεμεί η πρόταση πράξης υπουργικού συμβουλίου που θα περιέχει τους σχετικούς όρους και αναμένεται να εγκριθεί έως την Μ. Τρίτη. Επίσης θα συζητηθεί η ανταλλαγή ομολόγων ξένου δικαίου και ΔΕΚΟ που στο μεγαλύτερο μέρος της ολοκληρώθηκε χθες. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Οικονομικών είχε αναφέρει από τηλεοπτική εκπομπή ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η προστασία "των τραπεζών και όχι των τραπεζιτών".

Τα μέλη του Συμβούλιου αποτελούν ο Υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης, και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, ο Υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Παπαδάκης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Κώστας Μποτόπουλος, ο Πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Παναγιώτης Θωμόπουλος, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Βασίλης Ράπανος.
newscode.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πασχαλινό ωράριο από σήμερα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πασχαλινό ωράριο από σήμερα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ