2013-06-12 12:38:04
Φωτογραφία για Ημέρα ντροπής για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και τους Έλληνες Καθηγητές
Σε πρόσφατη προκήρυξη θέσεως Επίκουρου Καθηγητή στο τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος της σχολής Γεωπονικών Επιστημών, του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο γνωστικό αντικείμενο... «Περιβαλλοντική Γεωχημεία», προτάθηκε από την επιτροπή αξιολόγησης εσωτερικός υποψήφιος ο οποίος έχει συνολικά 7 επιστημονικές δημοσιεύσεις, 34 αναφορές και H-index=2 (σύμφωνα με το ISI Web of knowledge).

Την ίδια στιγμή υπήρχε εξωτερικός υποψήφιος με απόλυτη συνάφεια με το γνωστικό αντικείμενο, με ερευνητικό έργο που απαριθμεί 35 επιστημονικές δημοσιεύσεις, 723 αναφορές και H-index=16.

Η Ειδική Επταμελής επιτροπή αξιολόγησης, προκειμένου να εκλέξει τον δικό της υποψήφιο, έβγαλε εκτός αντικειμένου τον δραματικά καλύτερο υποψήφιο. Παρόμοιες εκλογές γίνονται κατά συρροή στα Ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Προς όλους τους Έλληνες ακαδημαικούς εντός και εκτός των συνόρων:

Ποιοί είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης που έχει σκοτώσει την αξιοκρατία σε ένα χώρο που δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς αυτή? Ποιοι είναι αυτοί που δημιούργησαν και συντηρούν ένα καθεστώς προαγωγής και επιβράβευσης των μετριοτήτων? Ποιοί καταστρέφουν συστηματικά τα ανώτατα εκπαιδευτικα ιδρύματα στην Ελλάδα? Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά τους υπεύθυνους,και όχι αυτή τη φορά δεν είναι οι πολιτικοί μας. Απομονώστε τους. Καταγγείλτε τους. Οφείλεται να δώσετε το παράδειγμα για να ξεκινήσει η κάθαρση στην παραπαίουσα κοινωνία μας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ