2013-06-12 13:13:04
Φωτογραφία για ΔΗΚΚΙ ΣΟΣΙΑΛ : Να φύγει αμέσως η κυβέρνηση της συνταγματικής εκτροπής και της ξένης κατοχής. Οι αντιδράσεις για την ΕΡΤ να μετατραπούν σε πολιτική απεργία και Εξέγερση του λαού!
από το Γραφείο Τύπου

Να φύγει αμέσως η κυβέρνηση της συνταγματικής εκτροπής και της ξένης κατοχής. Οι αντιδράσεις για την ΕΡΤ να μετατραπούν σε πολιτική απεργία και Εξέγερση του λαού!

Η επίθεση εναντίον της ΕΡΤ και ο τρόπος που εκδηλώθηκε δείχνουν το τι μέλει να επακολουθήσει το επόμενο διάστημα εναντίον του Ελληνικού λαού. Σε ένα άλλο συμβολικό επίπεδο υποδηλώνει την πλήρη παράδοση της χώρας στον κ. Τόμσεν και τους Γερμανούς γκαουλάιτερ.

Η κυβέρνηση των κουίσλιγκς πρέπει το συντομότερο να πέσει. Να μην περιμένουμε πότε θα κάνει εκλογές. Πολύ περισσότερο να μην περιμένουμε από τους Βενιζέλο - Σαμαρά να την εμποδίσουν, αυτοί μόνο για να εκτονώσουν την κατάσταση θα λειτουργήσουν.

Τώρα είναι οι ώρα οι λαϊκές αντιδράσεις κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ να μετατραπούν σε λαϊκή εξέγερση και πολιτική απεργία εναντίον του νεοφιλελεύθερου ΣΟΚ και της ξένης κατοχής. Ο λαός δικαιούται να ενεργοποιήσει το άρθρο 120 του συντάγματος γιατί συντελείται με τον πιο ωμό τρόπο «σφετερισμός της εξουσίας» και συνταγματική εκτροπή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ