2013-06-12 13:15:09
Φωτογραφία για Aγρίνιο: Διακίνηση ναρκωτικών και «προστασία» ακόμη και σε ζαχαροπλαστεία
Οι 18 από τους συνολικά 22 που προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας κατά την αιφνιδιαστική επιχείρηση των αστυνομικών που ξεκίνησε τη νύχτα της Δευτέρας και ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, οι 18 θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα με κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και «προστασία» ακόμα και σε ζαχαροπλαστεία και καφετέριες, στο κέντρο του Αγρινίου.

Μεταξύ αυτών και άλλων τριών που δεν έχουν εντοπιστεί και αναζητούνται, είναι νέα παιδιά κάτω των 20 χρόνων που γοητεύτηκαν από τη χλιδάτη ζωή και τα ακριβά αυτοκίνητα τα οποία τους υποσχόταν το κύκλωμα, το οποίο είχε απασχολήσει τις αρχές και πριν από δυο χρόνια. Ήταν Μάρτιος του 2011, όταν εξαρθρώθηκαν μεγάλες ομάδες «νονών» της νύχτας με ευθεία διασύνδεση μεταξύ τους στην Αθήνα και το Αγρίνιο. Πολλοί από τους 18 που συνελήφθησαν τώρα, περιλαμβάνονταν στους 219 που είχαν κατηγορηθεί τότε!

Από τις εφόδους που έκαναν σε σπίτια στην πόλη και τα προάστια του Αγρινίου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ποσότητες χασίς, κοκαΐνης και ηρωίνης, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν πιστόλια δύο από τα οποία κρότου, 116 σφαίρες και τρεις ζυγαριές ακριβείας. Η έρευνα για την εξάρθρωση του κυκλώματος είχε ξεκινήσει εδώ και περίπου δυο μήνες όταν, με εντολή του εισαγγελέα Αγρινίου, ο σούπερ «κοριός» της ΕΥΠ παρακολουθούσε τα τηλέφωνα των υπόπτων και κατέγραφε τις ενοχοποιητικές συνομιλίες τους.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ