2013-06-13 13:34:01
Φωτογραφία για ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΠ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ολυμπιακού μπαίνουν στην τελική ευθεία αυτές τις ημέρες όσον αφορά τη διεξαγωγή των καλοκαιρινών καμπ του συλλόγου. Της εκδήλωσης... θεσμό της ακαδημίας των ερυθρόλευκων, καθώς πραγματοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια!

Οι προπονήσεις στα καλοκαιρινά καμπ του Ολυμπιακού θα πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και η πρώτη περίοδος των καμπ θα ξεκινήσει στις 17 του μήνα την προσεχή Δευτέρα!

Το σημαντικό είναι, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" πως ο κόσμος έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον και καθημερινά οι εγγραφές όλο και αυξάνονται, αφού είναι πολλοί οι γονείς των παιδιών που θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους στις προπονήσεις των καμπ του Ολυμπιακού.

Και αυτό που ικανοποιεί ιδιαίτερα όλους τους ανθρώπους της ακαδημίας του Θρύλου, είναι το γεγονός ότι υπάρχει αύξηση στις εγγραφές των παιδιών σε σχέση με τα περυσινά καλοκαιρινά καμπ των ερυθρόλευκων. Κάτι που αποδεικνύει το γεγονός ότι γίνεται αρκετά καλή δουλειά στα καμπ του Ολυμπιακού και φαίνεται από τη στιγμή που υπάρχει εμπιστοσύνη από τον κόσμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ