2013-06-27 08:51:01
Φωτογραφία για Ο... ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΦΟΥΣΤΕΡ!
Από τις 23 Ιουνίου έχει ξεκινήσει στην Ολίβα της Βαλένθια το καμπ του Νταβίντ Φουστέρ, το οποίο θα ολοκληρωθεί στις 29 του μήνα.

Κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα το καμπ του μέσου του Ολυμπιακού. Δεκάδες παιδιά φιλοξενούνται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με τον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Πρόκειται, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", για καμπ που δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά πολλά αθλήματα. Τα παιδιά μένουν στις εγκαταστάσεις, κοιμούνται σ’ αυτές και τρώνε εκεί. Σκοπός του καμπ είναι η εδραίωση της συμβίωσης αγοριών και κοριτσιών κοντινών ηλικιών για να δημιουργηθούν νέες φιλίες. Επίσης, τα πιτσιρίκια αποκτούν αξίες σεβασμού για τους άλλους και για τον αθλητικό εξοπλισμό.

Αξίες που ένας άνθρωπος με το ήθος του Νταβίντ Φουστέρ μπορεί να μεταφέρει καλύτερα από τον καθένα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στα παιδιά. Τους μιλάει και προσπαθεί με το ήθος του να τα κάνει να αγαπήσουν τον αθλητισμό να μάθουν το ευ αγωνίζεσθαι.


Ο Νταβίντ Φουστέρ και αυτό το καλοκαίρι βρίσκεται κοντά στα παιδιά, όπως κάθε καλοκαίρι. Τους διδάσκει τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε άλλου είδους θέματα. Τον ενδιαφέρει τα παιδιά που θα μείνουν στις εγκαταστάσεις να παίρνουν μαθήματα συμπεριφοράς και αν μη τι άλλο η προσφορά του είναι πολύτιμη.

Οι πιτσιρικάδες στο καμπ του Νταβίντ Φουστέρ αποκτούν σωστές συνήθειες υγιεινής και διατροφής, με τη διατήρηση υπεύθυνης στάσης σχετικά με τις συνέπειες στην υγεία. Ο μέσος των ερυθρόλευκων ξέρει να πρωταγωνιστεί στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά έχει αναλάβει κι έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο. Είναι δάσκαλος μικρών παιδιών…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ