2013-06-29 15:07:08
Φωτογραφία για 5 Style Tips: Αυτό το καλοκαίρι ντύσου… αδύνατη!
Ξέχνα τη δίαιτα και επένδυσε στα σωστά κομμάτια για να κάνεις τη σιλουέτα σου να μοιάζει αγνώριστη Αυτό το καλοκαίρι απόλαυσε τις αγαπημένες σου λιχουδιές χωρίς τύψεις, και μη σκέφτεσαι την εξωτερική σου εικόνα.

Η σωστή επιλογή κομματιών και μερικά έξυπνα στιλιστικά τιπς θα «καμουφλάρουν» με τον πιο ανώδυνο τρόπο τις ατέλειές σου κάνοντάς τις το πιο δυνατό σου σημείο…

Tip #1: Τόνισε τη μέση σου

Μια ζώνη στη μέση ή ένα ψηλόμεσο κομμάτι θα στρέψουν τα βλέμματα κατευθείαν στο πιο θηλυκό μέρος του σώματος σου. Ειδικότερα αν έχεις σωματότυπο αχλάδι (όπως οι περισσότερες Ελληνίδες), αυτό το style tip θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου κάνοντας τη σιλουέτα σου να δείχνει πιο κομψή από ποτέ!

Tip #2: Πόνταρε σε μάξι φορέματα και φούστες

Πέραν του ότι τα μάξι κομμάτια ήταν, είναι και θα παραμείνουν No1 στις πιο μοντέρνες στιλιστικές μας επιλογές, αποτελούν και το τέλειο τρικ για να δείξει η σιλουέτα σου πιο λεπτεπίλεπτη και σαγηνευτική. Μονοκόμματα ρούχα, όπως τα μάξι φορέματα, είναι η ιδανική λύση για να φανείς στο λεπτό πιο ψηλή και αδύνατη. 


Tip #3 Μάθε… γεωμετρία!

Αγάπησε τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν και μην τη φοβάσαι!

Τα γεωμετρικά  prints μπορούν εύκολα να γίνουν σύμμαχος σου: επέλεξε ένα κομμάτι με  ρίγες για να επιμηκύνεις τη σιλουέτα σου

ή

τόνισε το δυνατό μέρος του σώματός σου επιλέγοντας ένα κομμάτι με έντονα τριγωνικά printsκαι άφησε το υπόλοιπο σύνολο τελείως ουδέτερο. 

Tip #4 Τα σωστά ψηλοτάκουνα:

Δεν θα αναδείξουν το ίδιο αρμονικά το σώμα σου, κάθε είδους ψηλοτάκουνα! Πόνταρε σε μυτερές γόβες(pumps) που αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και «μακραίνουν» με τον πιο κομψό τρόπο τη σιλουέτα σου. 

Tip #5 Peplum φούστα για τέλεια σιλουέτα:

Αν η πένσιλ φούστα νιώθεις ότι δεν κολακεύει το σώμα σου, σκέψου έξυπνα και επέλεξε την peplum εκδοχή της! Τα βολάν καλύπτουν με τον πιο stylish τρόπο την περιφέρεια ενώ μπορείς να φορέσεις το υπέρκομψο κομμάτι χειμώνα- καλοκαίρι.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ