2013-08-05 13:18:36
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πνίγηκε γυναίκα στην ακτή Βουλιαγμένης λόγω αποχής των γιατρών της ακτής - Απλήρωτοι 5 μήνες καταγγέλουν στο tromaktiko
Ντροπή και αίσχος.

Τρομερό, ανήκουστο, αδιανόητο Δείτε το έγγραφο που έστειλαν την 1η Αυγούστου 2013 οι απλήρωτοι για 5 μήνες γιατροί προς το ΕΤΑΔ. Λίγες ώρες μετά, μια γυναίκα έχασε τη ζωή της αβοήθητη. Δείτε όλο το χρονικό της εγκληματικής αμέλειας του Διευθύνω Συμβούλου της ΕΤΑΔ κου Δούνη...Σήμερα στον 21ο αιώνα στην καρδιά της Αθήνας στην Ακτή Βουλιαγμένης πνίγηκε γυναίκα αβοήθητη γιατί ο άνθρωπος που ηγείται των ΕΤΑΔ (Ελληνικά τουριστικά ακίνητα δημοσίου ) αναπαύεται στην πολυθρόνα του αδιαφορώντας για τις υποχρεώσεις του και τα καθήκοντα του .

Ενώ εισπράττει καθημερινά από τους λουόμενους δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα εισιτήρια άφησε για πέντε ολόκληρους μήνες τους γιατρούς της ακτής βουλιαγμένη απλήρωτους . Με συνεπεία οι γιατροί να απέχουν από τα καθήκοντα τους .

Ενημέρωση , στο site των ΕΤΑΔ η πρώτη παροχή που αναγράφεται είναι ιατρική περίθαλψη αλλά με εγκληματική ενέργεια του Δ.Συμβούλου των ΕΤΑΔ Κου Δούνη την στέρησε από την άτυχη γυναίκα που άφησε την τελευταία πνοή στην ακτή Βουλιαγμένης ...

Λαϊκή απαίτηση η απομάκρυνση του για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα με παρόμοιες πράξεις του αλλά και να μην δυσφημήσει άλλο τις ελληνικές ακτές τόσο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό. Δείτε την καταγγελία των ιατρών της Ακτής:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Πανελλαδικές και…ΟΛΜΕ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Πανελλαδικές και…ΟΛΜΕ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ