2013-08-15 20:02:01
Φωτογραφία για Το πολλαπλό σκάνδαλο του Βοτανικού - Έντονη διαμαρτυρία αναγνώστη
Oι 1200 Aλβανόφωνοι τσιγγάνοι δηλητηριάζουν καθημερινά 50.000 πολίτες του Tαύρου και των γύρω περιοχών με την καύση καλωδίων και σκουπιδιών Έχουν κάνει τις παράγκες τους μέσα σε ιδιωτική περιουσία όπου οι ιδιοκτήτες αγωνίζονται δικαστικά (αρα μάταια) να τους βγάλουν έξω.

Πουλάνε ουσιαστικά προστασία στους γύρω ιδιοκτήτες όταν τους ζητούν έναντι αμοιβής να προστατεύσουν τις επιχειρήσεις τους.

Κατακλεβουν τις γύρω ιδιοκτησίες. Η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια. (γιατί άραγε;) Τα τσιγγανόπουλα ζουν σε πραγματικά άθλιες συνθήκες παίζοντας με τα ποντίκια ανάμεσα σε σκουπίδια και καμμένα καλώδια.

Υπάρχουν γύρω γύρω βιομηχανίες τροφίμων που σίγουρα επηρεάζονται από τη μόλυνση όπως και ο υδροφόρος ορίζοντας( 3Α, μπισκότα Παπαδόπουλου κ.α.).

Οι ιδιοκτήτες σκραπ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό για την κατάσταση γιατί εκμεταλλεύονται τους αθίγγανους βάζοντας τους να καίνε καλώδια που αγοράζουν οι ίδιοι έναντι ελάχιστου αντιτίμου (μαύρα λεφτά)...Οι Δημοτικοί άρχοντες κάνουν-ύποπτα- τα στραβά μάτια.

Δεν υπάρχει κράτος, γιατί πληρώνουμε τους κρατούντες;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ