2013-08-22 12:54:08
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ Ο ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Ακόμα μια μεταγραφή νεαρού παίκτη για τον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο Βασίλης Τολιόπουλος αναμένεται σύντομα να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν μέσα σε μια ημέρα τους Δημήτρη Αγραβάνη και Γιάννη Παπαπέτρου, ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει διατεθειμένος να σταματήσει να ενισχύεται και να προχωράει σε μεταγραφές παικτών με προοπτική για το μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος, ο Ολυμπιακός… ντύνει στα ερυθρόλευκα τον Βασίλη Τολιόπουλο. Ο νεαρός γκαρντ (γενν. 1996, ύψος 1,85μ.) ανήκει στον ερασιτέχνη Πανιώνιο και έχει δικαίωμα να επιλέξει σε ποια ομάδα θα υπογράψει. Αυτή θα είναι ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ακόμα και εντός της ημέρας.

Ο Πανιώνιος είχε τον Βασίλη Τολιόπουλο από… πιτσιρικά στην ομάδα και ήταν ένας από τους καλύτερους σκόρερ στις ακαδημίες. Μετά την απόκτηση, όμως, του Δημήτρη Σταμάτη, δεν υπήρχε χώρος για τον Τολιόπουλο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία χάνει έναν από τους πιο ταλαντούχους και εξελίξιμους παίκτες της, με τον Ολυμπιακό να προχωράει σε ακόμα μια μεταγραφή παίκτη με προοπτική για το μέλλον.


Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι μέλος της Εθνικής Εφήβων και θεωρείται από τους καλύτερους της γενιάς του 1996. Φέτος αγωνίστηκε κανονικά στο Eurobasket U18 και μέτρησε 3,4 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα (επειδή είναι γεννημένος το 1996, έχει ακόμα μια χρονιά στην Εθνική Εφήβων και φέτος έπαιζε και κόντρα σε μεγαλύτερους αντιπάλους).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ