2013-08-23 00:43:30
Φωτογραφία για Εντός έδρας ήττα του Ατρομήτου από την Άλκμααρ
Ένα χαμένο 25αλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στέρησε από τον Ατρόμητο κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση με την Άλκμααρ. Οι Περιστεριώτες ηττήθηκαν με 1-3 από τους Ολλανδούς και πλέον χρειάζονται ένα θαύμα στην ρεβάνς. Το γκολ του Ατρομήτου ο Παπαδόπουλος.

Ένα μικρό θαύμα πλέον χρειάζεται ο Ατρόμητος προκειμένου να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η ομάδα του Περιστερίου χάνοντας ουσιαστικά τα πρώτα 25 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ηττήθηκε στην έδρας της με 1-3 από την Άλκμααρ.

Ο Ατρόμητος μπήκε παθιασμένα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία και κυκλοφορώντας σωστά την μπάλα έφτανε με αξιώσεις στα καρέ των Ολλανδών, αλλά του έλειψε το γκολ στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη η Ολλανδική ομάδα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο απειλώντας ελάχιστα την εστία του Σηφάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν μπήκε καλά. Ξέχασε τον καλό του εαυτό στα πρώτα 25 λεπτά με αποτέλεσμα η Άλκμααρ να το εκμεταλλευτεί και να πετύχει δύο τέρματα.


Οι Περιστεριώτες "ξύπνησαν" μετά το 75' και με το γκολ από το σημείο του πέναλτι του Παπαδόπουλου πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά ήταν αργά και μάλιστα στις καθυστερήσεις δέχθηκαν και τρίτο γκολ.

Πλέον η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα μεταβεί στην Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα ψάχνοντας ένα μικρό θαύμα για να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου

Διαιτητής: Μπορμπαλάν (Ισπανία)

Ατρόμητος (Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας (84' Καραμάνος), Δημούτσος (70' Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης (61' Ναπολεόνι), Ουμπίδες, Παπαδόπουλος.

Άλκμααρ (Φερμπεικ): Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκοουβέλεου, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Χένρικσεν, Γκούντελι, Ελμ (71' Όβερτουμ), Μπέιρενς (86' Μάρτενς), Α. Γιόχανσον (92' Μπεργκάους), Γκούντμουντσον.

Κίτρινες κάρτες: Φυτανίδης (46', Ατρόμητος), Γιαννούλης (65', Ατρόμητος)-Φίρχεφερ (7', Άλκμααρ), Αλβαράδο (76', Άλκμααρ)

Σκόρερ: Παπαδόπουλος (76' πεν. Ατρόμητος)-Γκούντμουντσον (51', 94', Άλκμααρ), Α. Γιόχανσον (74', Άλκμααρ)

Παθιασμένος ο Ατρόμητος

Ένας παθιασμένος Ατρόμητος στο πρώτο μέρος δημιούργησε τις ευκαιρίες, αλλά του έλειψε το γκολ, κόντρα σε μια Ολλανδική ομάδα που δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

Η πρώτη καλή φάση της αναμέτρησης για τον Ατρόμητο ήταν στο 8ο λεπτό, όταν ο Νάστος δοκίμασε το μακρινό σουτ με την Μπάλα να φεύγει άουτ.

Η απάντηση της Άλκμααρ ήταν στο 19' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Βάουτενς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 23' ο Ατρόμητος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Ουμπίδες έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα (25') μετά από σύγχυση στην άμυνα της Άλκμααρ, ο Παπαδόπουλος έκανε την κεφαλιά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Αλβαράδο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 27', ο Παπαδόπουλος κέρδισε τις κόντρες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, είδε τον γκολκίπερ των Ολλανδών εκτός θέσης έκανε το σουτ και την τελευταία στιγμή ο Αλβαράδο έδιωξε σε νέο κόρνερ.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με αποτέλεσμα να μην γίνουν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστία με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Ανέβηκε η Άλκμααρ

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άλκμααρ ήταν αυτή που ανέβηκε πιέζοντας την άμυνα του Ατρομήτου και στο 47' από την εκτέλεση φάουλ του Γκούντελι η μπάλα έφυγε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (51'), οι Ολλανδοί σε μια από τις λίγες επιθέσεις τους στο ματς κατάφεραν να πετύχουν το εκτός έδρας γκολ που ήθελαν.

Ο Μπειρενς έκανε την σέντρα η μπάλα έφτασε στον Γκούντμουντσον ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Σηφάκη και έκανε το 0-1 για την Άλκμααρ.

Στο 61' η Άλκμααρ βγήκε και πάλι στην επίθεση με τον Μπέιρενς να κάνει αυτή τη φορά το σουτ και τον γκολκίπερ του Ατρομήτου να πέφτει και να διώχνει την μπάλα.

Η πρώτη καλή προσπάθεια του Ατρομήτου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν στο 66', όταν ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ με τον γκολκίπερ των Ολλανδών να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 70' ο Φυτανίδης εκτέλεσε συρτά φάουλ με τον γκολκίπερ της Άλκμααρ να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (74') η Ολλανδική ομάδα "πάγωσε" το Περιστέρι πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ με τον Α. Γιόχανσον μετά από ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή.

Ο Ατρόμητος ωστόσο παρότι ήταν πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και δύο λεπτά αργότερα (76') μπήκε εκ νέου στο ματς.

Ο Ππαδόπουλος μέσα στην περιοχή ανατράπηκε από τον Αλβαράδο με τον διαιτητή να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Παπαδόπουλος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας για τον Ατρόμητο σε 1-2.

Στο 83' η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Μπρίτο μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Επτά λεπτά αργότερα (90') η Άλκμααρ έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Α. Γιόχανσον βγήκε στην κόντρα απέφυγε και τον Σηφάκη στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Τελικά το κατάφερε στις καθυστερήσεις. Την ώρα που ο Ατρόμητος πίεζε για την ισοφάριση, τέσσερις παίκτες των Ολλανδών βγήκαν στην κόντρα και ο Γκούντμουντσον αποφεύγοντας και τον Σηφάκη έκανε το τελικό 1-3.

Ο παίκτης που ξεχώρισεΑπό τον Ατρόμητο ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου κέρδισε πολλές μάχες τόσο στην επίθεση όσο και στην μεσαία γραμμή.

Η απογοήτευσηΤο χαμένο πρώτο 25λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ήταν το γεγονός που στέρησε από την ομάδα του Περιστερίου να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι.

Πηγή:sport24.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ