2013-08-24 13:17:18
Φωτογραφία για Φάκελλος λαθρομετανάστευση
Γράφει η Μαίρη Λαγανά 

Oι Λαθρομετανάστες καλά κρατούν όσο το κράτος τους κανακεύει καί δεν τους κανακεύει τυχαία...οι ΜΚΟ που ασχολούνται με το ζήτημα θησαυρίζουν κυριολεκτικά απομυζώντας κοινοτικά κονδύλια. Δέν είναι τυχαίο λοιπόν ότι συμβαίνει.

Η ΜΚΟ που τους τροφοδοτεί με είδη πρώτης ανάγκης (οδοντόκρεμες-οδοντόβουρτσες,χαρτί υγείας κλπ) πριμοδοτείται με το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. Καλά ακούσατε,το κομμάτι της πίτας καθώς αντιλαμβάνεστε είναι τεράστιο και δεν σκοπεύουν να το αφήσουν να πάει χαμένο.

 Ο Τσίπρας στην παρούσα φάση τους βολεύει εάν εκλεγεί έχουν να φάνε με χρυσά κουτάλια μιάς και έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ των λαθρομεταναστών. Στον χορό της αρπαχτής χορεύουν αστυνομικοί,δικηγόροι (οι γνωστοί διαδρομιστές έχουν κάνει περιουσίες χάρη στους λαθραίους),το ζήτημα λοιπόν τους καίει και δεν σκοπεύουν να αφήσουν το μέλι από το δαχτυλάκι τους.


 Εν μέσω κρίσης,ενώ οι αυτοκτονίες διαδέχονται η μιά την άλλη και το ζήτημα τείνει να πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας αυτούς τους αφορά μόνο ο Λαθρομετανάστης γιατί είναι η κότα με τα χρυσά αυγά. Λυπούνται τους δυστυχείς λαθραίους δέν είδα κανέναν όμως να τους ρωτήσει αυτοί οι οποίοι υποθετικά στην πατρίδα τους δέν είχαν στον ήλιο μοίρα που βρήκαν τα χιλιάδες δολλάρια που απαιτούνται να πληρώσουν τον δουλέμπορο προκειμένου να έρθουν στην χώρα μας

. Γιατί όλοι αυτοί δηλώνουν συγκεκριμένη ημερομηνία γέννησης κάτι το οποίο το γνωρίζουν οι αρχές και το αποδέχονται παρακαλώ.....(όλοι μηδενός εξαιρουμένου δηλώνουν πώς έχουν γεννηθεί την 1/1).Τυχαίο ; Δέν νομίζω !

 Γιατί δηλώνουν οι περισσότεροι πώς προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές? Θα σάς πώ γιατί....... Γιατί είναι δασκαλεμένοι από τους δουλέμπορους δέν διαθέτουν ταξιδιωτικά έγγραφα άλλωστε που να πιστοποιούν την εθνικότητα τους και την χώρα προέλευσης τους,δηλώνοντας πώς προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές αυτομάτως καθίστανται μή απελάσιμοι.

 Τούς κρατούν λίγες μέρες στους χώρους υποδοχής στα σύνορα και κατόπιν τους αφήνουν με ένα χαρτί στο χέρι που αναγράφει ψεύτικο όνομα,ψεύτικη εθνικότητα στην μοίρα τους. Αυτοί φεύγοντας από τα σύνορα γνωρίζουν που θα πάνε ο Αγιος Παντελεήμονας και η ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Πρωτεύουσας φαντάζει στα μάτια τους γή της επαγγελίας.

 Για τα δικά μας μάτια γή της απελπισίας ,της αηδίας καί ότι συνεπάγεται αυτό. Ετσι το ταξίδι πρός το δικό τους όνειρο γίνεται πραγματικότητα και αρχίζει ο δικός μας εφιάλτης, η αύξηση της εγκληματικότητας λόγω της αθρόας προσέλευσης αλλοδαπών είναι γνωστή,αυτό το οποίο δέν γνωρίζουμε είναι το πότε επιτέλους θα καταφέρουμε να ξεβρωμίσουμε την Αθήνα από δαύτους. Μαρτυρίες για σφαγή οικόσιτων μά και αδεσπότων ζώων για τις διατροφικές τους ανάγκες γνωστές μά η πολιτεία παραμένει απαθής,αμέτοχη Οι δήθεν επιχειρήσεις τύπου Ξένιος Δίας γιά νά καταπολεμηθεί το κακό,δυστυχώς είναι για το θεαθήναι ...για να καταπολεμηθεί πρέπει να σπάσει το απόστημα της λαθρομετανάστευσης,και αυτό δεν τολμούν να το σπάσουν καθώς προανέφερα τρώνε καλά δεν θα χάσουν την μπουκιά απο το στόμα τους.

 Μέσα σε όλα το κράτος μας,αυτό το κράτος που θεωρεί τον Ελληνα πολίτη,πολίτη 8ης κατηγορίας μεριμνά πλέον και για την κατασκευή τεμένους ώστε να μπορούν οι λαθροεισβολείς να προσεύχονται.

 Όλα τα είχε η Μαριωρή ο φερετζές της έλειπε,στον χώρο που παραχώρησε το Π Ν θα μπορούσαν να κατασκευάσουν σχολεία,χώρους άθλησης,πάρκα.όχι όμως Τέμενος την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη από ανάλογους χώρους.

Τι να πεί λοιπόν κανείς τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας και των δεινών μας !

 Καληνύχτα Ελλάδα
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ