2013-08-27 13:20:15
Φωτογραφία για ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ ΤΟ 2/2 ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!
Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, κάτι που γίνεται μόλις για έκτη φορά στα 35 χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Οι ερυθρόλευκοι απολαμβάνουν με το καλημέρα του πρωταθλήματος τη μοναξιά της κορυφής, αφού είναι η μοναδική ομάδα που έκανε το 2/2. Αυτό ωστόσο δεν είναι και το πλέον σύνηθες φαινόμενο στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ήτοι από τη σεζόν 1979-80.

Συγκεκριμένα γίνεται για έκτη φορά, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να είναι... πρωταγωνιστής στις τέσσερις εξ αυτών, αλλά δεν κατέκτησε σε όλες το πρωτάθλημα. Η μοναδική από τις προηγούμενες τρεις φορές που συνέβη και οι ερυθρόλευκοι δεν πανηγύρισαν τον τίτλο, ήταν τη σεζόν 1990-91, τερματίζοντας στη 2η θέση, οχτώ βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες δύο ομάδες που έτυχε να είναι οι μοναδικές με το 2/2 στην εκκίνηση της σεζόν, είναι ο ΟΦΗ το 1986 όταν είχε τερματίσει στην 3η θέση και ο Άρης τρία χρόνια αργότερα, που κατέληξε όμως 7ος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ