2013-08-27 13:22:49
Φωτογραφία για Τί μου έκανε εντύπωση εχθές...
Αφού παρακολούθησα όσα είπε ο υπουργός υγείας, δεν μου έκανε εντύπωση το ύφος του όταν έλεγε για απολύσεις και βερίκοκα. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι κανένας δημοσιογράφος ...(εκφωνητής πιστεύω είναι το πιο σωστό) δεν είπε το εξής απλό γεγονός. Βέβαια η απορία μου έχει άμεσα την απάντηση της αλλά προτιμώ να μην καταφεύγω σε απαντήσεις κλισέ.

Αυτό που φαίνεται περίτρανα είναι το γεγονός ότι ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν εμπιστεύεται τα λόγια ενός πολιτικού συλλήβδην. Όσες φορές και να πει κάτι ένας πολιτικός (όπου και αν ανήκει ) ο πολίτης πιστεύει ότι κάτι του κρύβει.

Αυτό δεν έγινε γιατί ξαφνικά ξύπνησε ο Έλληνας και καταλαβαίνει πλέων ότι τον δουλεύουν όλοι. Πάντα ο ίδιος ήταν. Πάντα σκεφτόταν όσο τον άφηνε η τηλεόραση να σκεφτεί και πίστευε όσα τον άφηνε η κοιλιά του να σκεφτεί.

Μέχρι εχθές τα ίδια ψέματα μας λέγανε και όλοι το ήξεραν . Απλά τότε όλοι βολευόντουσαν και άρα δεν αντιδρούσαν
. Την ζημιά που τους έκαναν τα παραμύθια των πολιτικών του ταγών δεν μπορούσαν (ήθελαν) να τα καταλάβουν γιατί απλά η κοιλιά τους καλυπτόταν και εκεί σταματούσε η σκέψη. Όταν περνάς καλά και έχεις λεφτά γιατί να σκεφτείς παραπέρα τι συνέπειες έχουν όλα όσα αποφασίζονται για σένα; Αφού μπορείς να πάρεις εύκολα δάνειο και να πας όπου θέλεις γιατί να χαλάς την "θετική σου ενέργεια" και το χρόνο σου σκεπτόμενος ;

Κάποια στιγμή όμως όλα σου τα λάθη τα βρίσκεις μπροστά σου . Σε αυτήν την χώρα ασυλία έχουν μόνο οι πολιτικοί. Όλοι οι υπόλοιποι κάποια στιγμή περνάμε από το ταμείο.

Το θλιβερό είναι αυτό που είπα και πιο πάνω. ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ στον Ελληνα. Δεν άρχισε να σκέφτεται χωρίς το στομάχι του , δεν αγαπά το μέλλον του αλλά μόνο το παρών του. Οι προηγούμενες γενιές κατέστρεψαν το σήμερα , και εμείς ως γνήσιοι απόγονοι καταστρέφουμε το αύριο. Το γεγονός ότι τίποτε δεν άλλαξε φαίνεται ότι ακόμη και τώρα όλοι συνεχίζουν να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Δεν αναλογίζεται κανείς πως φτάσαμε ως εδώ αλλά σαν κοπάδι ετοιμαζόμαστε να μπούμε σε ένα άλλο μαντρί, με την ελπίδα οτι τίποτε δεν θα αλλάξει. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ