2013-09-04 16:19:09
Φωτογραφία για givemesport.com : ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!
Στον Γ' όμιλο του Champions League μαζί με τις Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα και Άντερλεχτ κληρώθηκε, ως γνωστόν ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι, που ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στις 17 Σεπτεμβρίου στο "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στην Παρί, εκθειάζονται για τη σκληρή τους έδρα από την ιστοσελίδα "givemesport.com", η οποία κάνει την πρόβλεψή της σχετικά με τον Γ' όμιλο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Αφού κέρδισε τον τίτλο με 15 βαθμούς διαφορά, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη μεγάλη σκηνή της Ευρώπης για τρίτη σερί χρονιά. Ο Ολυμπιακός ηγείται από τη μηχανή σκοραρίσματος Ράφικ Τζιμπούρ (σε αυτό το σημείο φαίνεται να μην είναι τόσο καλά ενημερωμένη). Ο 29χρονος Αλγερινός σκόραρε 22 γκολ σε 36 αγώνες για τον Ολυμπιακό.

Έχουν επίσης τον Χαβιέρ Σαβιόλα στην ομάδα τους. Ο 31χρονος Αργεντινός έπαιξε τεράστιο ρόλο στην κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA από τη Σεβίλη το 2005-06. Μπορεί να μην έχει γκλαμουράτη ομάδα, αλλά το να παίζεις στην έδρα του Ολυμπιακού δεν είναι εύκολο.

Την περασμένη χρονιά η Άρσεναλ υπέκυψε στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός καλωσορίζει το φαβορί Παρί Σεν Ζερμέν την πρώτη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει άνετα στην τρίτη θέση».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ