2013-09-04 16:30:05
Φωτογραφία για Κλείνουν οι τηλεοράσεις στη Βουλή για να μη βλέπουν οι βουλευτές ποδόσφαιρο
Αποφασισμένος να καταργήσει τις τηλεοπτικές αναμεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων στο Εντευκτήριο της Βουλής είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με tovima.gr, αφορμή για την απόφαση του Προέδρου της Βουλής αποτελεί το πάθος ορισμένων βουλευτών με τη «στρογγυλή θεά», το οποίο τους καθηλώνει μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες, με αποτέλεσμα να παραμελούν το κοινοβουλευτικό τους έργο.

Ακόμη και σε κρίσιμες ψηφοφορίες μια ομάδα βουλευτών δεν εγκατέλειπε το Εντευκτήριο της Βουλής προκειμένου να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο. Στο Εντευκτήριο της Βουλής λειτουργούν δύο τηλεοράσεις 42 ιντσών και... πλάσμα, συνδεδεμένες με το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο βεβαίως πληρώνει η Βουλή των Ελλήνων. Κάθε φορά που υπήρχε αγώνας, το Εντευκτήριο μετατρεπόταν σε... κερκίδα και στο καφενείο έκαναν χρυσές δουλειές αφού τα ουίσκι με τους ξηρούς καρπούς έφευγαν εν ριπή οφθαλμού. Αφήστε που κατά τη διάρκεια του αγώνα οι περισσότεροι κάπνιζαν αν και απαγoρεύεται αυστηρά το κάπνισμα εντός του Εντευκτηρίου.


Όλα αυτά όμως φαίνεται πως τελειώνουν, αφού σύμφωνα με το tovima.gr ο πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης σκέφτεται να μην ανανεώσει τη συνδρομή στο κανάλι και έτσι χωρίς συνδρομή τέρμα το ποδόσφαιρο για τους βουλευτές. Βεβαίως αναμένεται να υπάρξουν αντιδράσεις, αλλά ο κ. Μεϊμαράκης είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει την απόφασή του. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει ίσως να δούμε και τη διάψευση του αντιπροέδρου της Βουλής, Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος αρνείται ότι σχεδιάζεται η διακοπή των τηλεοπτικών αναμεταδόσεων ποδοσφαίρου στο καφενείο του ελληνικού κοινοβουλίου.

Στις μεταδόσεις των αγώνων πάντως, οι βουλευτές σχηματίζουν ομάδες ανάλογα με τις συλλογικές τους προτιμήσεις και όχι την πολιτική ιδεολογία τους. Έτσι βλέπεις βουλευτές από διαφορετικά κόμματα να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και βουλευτές από το ίδιο κόμμα (αλλά οπαδοί διαφορετικών ομάδων) να «κοντράρονται» μεταξύ τους εάν ήταν, για παράδειγμα πέναλτι ή όχι.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ