2013-09-07 17:07:10
Φωτογραφία για Γιατί ο Σάντος εξοργίστηκε με τους διεθνείς παρά τη νίκη στo Λιχτενστάιν
«Αν ήμουν στην εξέδρα δεν θα μπορούσα να καταλάβω ποια ομάδα ήταν η Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και να δείξουμε σοβαρότητα», είπε εκνευρισμένος στους παίκτες του ο Πορτογάλος τεχνικός - Βοσνία-Ελλάδα ισόβαθμες στην πρώτη θέση του ομίλου μετά την ήττα των Βόσνιων από τους Σλοβάκους

Eξαλλος από την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο πρώτο 45λεπτο απέναντι στο Λιχτενστάιν παρουσιάστηκε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος, μιλώντας μετά τη νίκη με σκορ 1-0, τόνισε πως έμεινε σχετικά ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε συγκέντρωση από τους διεθνείς ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας πως τίποτα ακόμη δεν είναι στο χέρι της Εθνικής.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Τουλάχιστον, ως προπονητής νιώθω ντροπή και ελπίζω και οι ποδοσφαιριστές μου το ίδιο, αυτό που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια καρικατούρα. Η κατοχή ήταν στα ίδια επίπεδα, ούτε μαρκάραμε, ούτε πιέζαμε δεν είχαμε σωστές αποστάσεις και δεν καταφέραμε να βγάλουμε τίποτα από όσα δουλέψαμε τις προηγούμενες μέρες. Πραγματικά, αν ήμουν στην εξέδρα δεν θα μπορούσα να καταλάβω ποια ομάδα ήταν η Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και να δείξουμε σοβαρότητα.


Νομίζω ότι η διαφορά ήταν ξεκάθαρη στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το γκολ φάνηκε ότι θα έμπαινε κάποια στιγμή αφού βγάλαμε 4-5 οργανωμένες φάσεις».

Σε άλλες του δηλώσεις ο Πορτογάλος τεχνικός φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση των δειθενών είπε: «Σας τα είπα. Αν θέλετε, θέλετε. Αν δεν θέλετε, δεν θέλετε».

Δ. Παπαδόπουλος: «Το θέμα είναι ότι πήραμε τους 3 βαθμούς»

«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι θα μπορούσαμε πιο νωρίς να έχουμε πετύχει ένα γκολ, να ήταν πιο χαλαρά για εμάς τα πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι έχασε βαθμούς η Βοσνία κι εμείς κερδίσαμε, άρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ κρίσιμο για εμάς», ανέφερε ο διεθνής επιθετικός.

Μήτρογλου: «Υποχρέωσή μας να πάμε στο Μουντιάλ»

Ήταν ο «χρυσός» σκόρερ της αναμέτρησης με το Λιχτενστάιν και όπως ήταν λογικό τα φώτα ήταν επάνω του. Ο λόγος για τον Κώστα Μήτρογλου περιέγραψε το γκολ που πέτυχε ενώ μίλησε και για την συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και να μην σε αφήνει τίποτα να χάσεις την συγκέντρωσή σου. Πίστευα και εγώ και τα παιδιά στο γκολ και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χαίρομαι που είμαι βασικός. Προσπαθώ να δικαιώσω τον προπονητή μου όταν παίζω».

Ταχτσίδης: «Νίκες στα επόμενα παιχνίδια»

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι έχασε η Βοσνία και νικήσαμε εμείς όχι όμως και από την απόδοσή μας. Ξεκινήσαμε νωθρά και προσπαθήσαμε στη συνέχεια να βάλουμε γκολ. Δεν τα καταφέραμε στο πρώτο μέρος και οι ευκαιρίες που χάσαμε στο δεύτερο μας άγχωσαν περισσότερο. Δεν ξέραμε τι γίνεται στη Βοσνία, απλά ψάχναμε έναν τρόπο να σκοράρουμε. Πρέπει να νικήσουμε στα επόμενα παιχνίδια και αν τα καταφέρουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Γ. Σαρρής: «Κρίσιμο το ματς με τη Λετονία»

Να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη στον καθοριστικό αγώνα με τη Λετονία, ζήτησε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Σαρρής. Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπανδίας είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ είπα πως για εμάς το πιο καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση είναι αυτό της Τρίτης. Στο πρώτο μέρος με το Λιχτενστάιν δεν παίξαμε καλά. Στο Β' ημίχρονο δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Οπως ανέφερα και πριν το πιο σημαντικό ματς για να πάμε στην Βραζιλία και στο Μουντιάλ είναι την Τρίτη με την Λετονία. Ελπίζω να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας ο κόσμος της Εθνικής και να γεμίσει το γήπεδο Καραϊσκάκη».

- Από σήμερα ξεκίνησε η διάθεση των απλών εισιτηρίων προς Ελληνες και Κυπρίους, για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με τη Λετονία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Το πρόγραμμα των αγώνων που απομένουν

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου

Ελλάδα-Λετονία

Λιθουανία-Λιχτενστάιν

Σλοβακία-Βοσνία

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Ελλάδα-Σλοβακία

Λιθουανία-Λετονία

Βοσνία-Λιχτενστάιν

Τρίτη 15 Οκτωβρίου

Ελλάδα-Λιχτενστάιν

Λιθουανία-Βοσνία

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ