2013-09-16 01:41:05
Φωτογραφία για Πανηλειακός: Φωστήρας, εισιτήρια, συντονισμός αρμοδιοτήτων - Όλα τα τελευταία νέα
Στην ...παράταση της τελικής ευθείας για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν (Κυπέλλου Ελλάδας), έχει μπει πλέον... ο Πανηλειακός ενόψει της αναμέτρησης που θα υποδεχτεί το Φωστήρα, και μετά βέβαια την ξαφνική αναβολή λόγω του προβλήματος που προέκυψε την Παρασκευή.

Και που τελικά, το ματς αντί για χθες Κυριακή, έχει μεταφερθεί για την Τετάρτη (και ώρα 4.00 στο Στάδιο Πύργου).

Ματς που αφορά βέβαια τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου (και είναι μονό, νοκ - άουτ).

* Υπενθυμίζεται ότι, με έγγραφο της Περιφέρειας που γνωστοποιήθηκε ΜΟΛΙΣ αργά το μεσημέρι της Παρασκευής "το Δημοτικό Στάδιο Πύργου δεν συμμορφώνεται στις προϋποθέσεις και στις διατάξεις των Νόμων κι ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να λειτουργήσει όπως πρέπει"... Οπότε, βάσει συγκεκριμένων άρθρων δεν χορηγείται άδεια λειτουργίας του!!!

* Και πάλι, σχετικό θέμα είχε γίνει και πέρυσι, υπενθυμίζεται, λίγες μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς του Πανηλειακού, που ήταν με την Καλαμάτα για την έναρξη του πρωταθλήματος.


Τώρα όμως, δεν υπήρχαν καθόλου τα χρονικά περιθώρια για να ξεπεραστεί το θέμα (και να γίνουν κάποιες τεχνικές διορθώσεις σε συγκεκριμένα σημεία, πολύ μικρές ουσιαστικά, από ότι έχει γίνει γνωστό...).

Οπότε τελικά, το βράδυ της Παρασκευής, η ίδια η διοργανώτρια του θεσμού, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τη μετάθεση του αγώνα από Κυριακή, σε Τετάρτη (και ίδια ώρα, 4.00).

* Στην ανακοίνωση πάντως της Ομοσπονδίας φαίνεται ότι το θέμα ακαταλληλότητας βασίζεται κυρίως στην Αστυνομία, αφού συγκεκριμένα αναφέρεται: "Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά την απόφαση των κατά τόπους αστυνομικών αρχών να κηρύξουν ακατάλληλα προς διεξαγωγή αγώνων τα γήπεδα δημοτικό Πύργου και ΕΑΚ Κέρκυρας, η Επιτροπή Κυπέλλου προχώρησε στη μετάθεση των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σε αυτά. Έτσι, οι αγώνες Πανηλειακός-Φωστήρας και Κασσιόπη-Δόξα Δράμας, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 15/9/2013 και ώρα 16:00 στα δημοτικό Πύργου και ΕΑΚ Κέρκυρας, μετατίθετνται για την Τετάρτη 18/9/2013 και ώρα 16:00.

Επιπλέον, ματαιώθηκε ο αγώνας της 1ης φάσης Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΠΣ Ζάκυνθος (14/9/2013, ώρα 16:30) με υπαιτιότητα του δεύτερου σωματείου".

Τα αγωνιστικά θέματα

Από κει και πέρα, ο Πανηλειακός, συνέχισε υποχρεωτικά με προπονήσεις με βάση αυτή την εξέλιξη.

Ενώ όπως ανέφερε ο τεχνικός Πέτρος Δημητρίου: "Δεν αλλάζει κάτι για μας. Ηταν μια εξέλιξη που αφορούσε σε ένα διαδικαστικό θέμα, για το οποίο εμείς δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο, έτσι όπως εξελίχθηκε.

Το πλαίσιο που βλέπουμε αυτό τον αγώνα, παραμένει το ίδιο. Εμείς θέλουμε την πρόκριση. Από εκεί και πέρα πάντως, όπως έχω ξαναπεί γι' αυτά τα ματς του Κυπέλλου, θα δούμε τον αγώνα με τον Φωστήρα ως ένα δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας, όπως φυσικά και τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο στην επόμενη φάση, αν προκριθούμε.

Πάνω απ' όλα θέλουμε να δούμε καλά παιχνίδια και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας».

* Σε ότι αφορά τον προσεχή αγώνα, στα αμιγώς αγωνιστικά θέματα:

- Είναι σίγουρα εκτός (σύντομα πάντως θα μπει κανονικά στον ρυθμό των προπονήσεων) ο Καραπέτσας, που τραυματίστηκε υπενθυμίζεται πριν φύγει η ομάδα για Καρπενήσι.

- Επίσης, εκτός δράσης γι' αυτό το ματς αναμένεται ότι θα συνεχίσει να είναι κι ο έμπειρος και ικανόςΚώστας Κωνσταντινίδης (είχε ενοχλήσεις στον τένοντα από το φιλικό με Αστέρα, έκανε συνέχεια θεραπεία αυτές τις μέρες).

- Αντίθετα, ήταν πολύ καλύτερα ο Μίλιεβιτς (που υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης) και αναμενόταν τελικά, να υπολογίζεται για τη δεκαοχτάδα του αγώνα, ακόμα κι αν αυτός γινόταν σήμερα.

- Ενώ, ο Λίτσος, ο Νάστος και ο Λιόσης, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση την Παρασκευή, είχαν προπονηθεί κανονικά καιυπολογίζονταν ήδη για τον αγώνα με το Φωστήρα, επίσης και για σήμερα Κυριακή, αν γινόταν.

Δε θα ήταν πάντως διαθέσιμος, αν γινόταν το ματς Κυριακή, ο Πίτκας. Εξαιτίας διαδικαστικού - γραφειοκρατικού θέματος. Πιο αναλυτικά:

Το θέμα με το δελτίο του Πίτκα

Από αύριο Δευτέρα στο μεταξύ, θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες στην ΕΠΟ για να ξεπεραστεί και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το δελτίο του ικανού γκολκήπερ Βαγγέλη Πίτκα.

Συγκεκριμένα, με τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, από την ΕΠΟ γνωστοποιήθηκε προς τον Πανηλειακό πως στα γραφεία της Ομοσπονδίας, δεν έφτασαν εγκαίρως τα έγγραφα λύσης συμβολαίου του παίκτη, από την προηγούμενη ομάδα του, την Παναχαική, με τα αντίστοιχα παράβολα!

Οπότε η έκδοση του δελτίου του, ήταν αδύνατη για μέχρι την Παρασκευή (ή ακόμα και το Σάββατο, που η ΕΠΟ έβγαλε κάποια δελτία ακόμα για ομάδες, που εκκρεμούσαν).

Οι διοικούντες του Πανηλειακού και ο παίκτης, όπως μάθαμε, έχουν πλέον στην κατοχή τους τα απαραίτητα έγγραφα. Και απομένει πλέον στην ΕΠΟ να τα κάνει δεκτά και να προχωρήσει στην έκδοση του δελτίου.

Κάποια παρόμοια θέματα, έγιναν και σε άλλες περιπτώσεις, όπως συγκεκριμένα, για τέτοιο λόγο, δεν μπόρεσε η Νίκη Βόλου να πάρει δυο δελτία από την ΕΠΟ (αφού συγκεκριμένα στην περίπτωση αυτή, δεν είχαν παραληφθεί εμπρόθεσμα τα έγγραφα λύσης συμβολαίων των Γκότοβου και Ανιέτε από τη δική του προηγούμενη ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου).

Και πάλι στον Πύργο ο Γκαγκάτσης - Συντονισμός αρμοδιοτήτων

Στο μεταξύ, η παρουσία και πάλι στον Πύργο του Βασίλη Γκαγκάτση αυτές τις μέρες, αναμένεται να συνοδευτεί κι από την επίλυση αρκετών θεμάτων, που κυρίως αφορούν το συντονισμό των αρμοδιοτήτων. Ανάμεσα σε όλους όσους εμπλέκονται, με οποιοδήποτε ρόλο (είτε διοικητικό, είτε άλλον) στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Άλλωστε, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να γίνει, για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

* Σε ότι αφορά το Βασίλη Γκαγκάτση, προς το παρόν η ιδιότητα του παραμένει ως νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, αλλά όπως έχουμε αναφέρει από προηγούμενα ρεπορτάζ, τις τελευταίες ειδικά δυο εβδομάδες περίπου, σχεδόν τα πάντα πέρασαν από αυτόν, σε έναν πιο ?ηγετικό? διοικητικό ρόλο. Έναν ρόλο, που πιστεύεται ότι θα συνεχιστεί έτσι, αρκεί όμως πρώτα να συζητηθούν και κυρίως να εφαρμοστούν συγκεκριμένα πράγματα, που οι διοικούντες θα εξετάσουν και θα συζητήσουν μεταξύ τους.

Πρέπει οπωσδήποτε να τονιστεί και πάλι ότι, η πολύ καθυστερημένη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τη διεξαγωγή επίσημου αγώνα αυτή την Κυριακή (σε πρώτη φάση, και ανεξαρτήτως του ξαφνικού θέματος της αναβολής), ανάγκασε τη διοίκηση της ομάδας σε πολύ μεγάλο αλλά και δύσκολο αγώνα δρόμου, που μάλιστα ήταν και δαπανηρός, με αρκετά μαζεμένα έξοδα, ώστε μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι (που έκλειναν ενόψει Σαββατοκύριακου και οι δημόσιες υπηρεσίες), να είναι όλα έτοιμα.

Ειδικά διάφορα θέματα, μετά και την σύσταση της ΠΑΕ (που επισημοποιήθηκε από το αρμόδιο υπουργείο την Τετάρτη, όπως είχαμε ήδη αναφέρει), που έπρεπε κι αυτά να προχωρήσουν άμεσα. Όπως, φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, έκδοση εισιτηρίων αγώνα, έκδοση δελτίων παικτών, και αρκετά άλλα παρόμοια. Που έπρεπε να γίνουν πλέον, μαζεμένα, και σε ελάχιστο χρόνο, αλλά και με άμεσες χρηματικές καταβολές.

Και έπαιξαν σημαντικό ρόλο, βοηθώντας (και χρηματικά) όπως πληροφορηθήκαμε, κάποια στελέχηπροηγούμενων διοικήσεων και κάποιοι φίλοι της ομάδας Εισιτήρια Κυπέλλου και διαδικαστικά

* Για διαδικαστικά θέματα Κυπέλλου - παικτών στη 18άδα, με βάση τον κανονισμό αγώνων, να αναφερθεί κι ότι

α) Οι ξένοι παίκτες χρησιμοποιούνται στο Κύπελλο, για τις ομάδες της Β' Εθνικής, όπως και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής (δηλαδή μέχρι 5 το πολύ, εκ των οποίων μέχρι 3 μη κοινοτικοί το πολύ, και οι υπόλοιποι συνδυασμοί με κοινοτικούς και μη κοινοτικούς, που έχουμε αναφέρει στα προηγούμενα ρεπορτάζ, και 6 Έλληνες υποχρεωτικά).

β) ΜΟΝΟ για τους αγώνες Κυπέλλου, οι ομάδες (και ΣούπερΛίγκα και Β' Εθνικής) πρέπει να έχουν στη 18άδα (ανεξαρτήτως αν τους χρησιμοποιήσουν στην εξέλιξη του αγώνα ή όχι) δυο τουλάχιστον παίκτες γεννηθέντες από 1/1/1993 και μετά. Ενώ υπενθυμίζεται στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει κανείς ηλικιακός περιορισμός.

Στο μεταξύ, για τα εισιτήρια του προσεχούς αγώνα, αναμένεται πλέον από τη Δευτέρα να γίνει κάποια επίσημη ενημέρωση από το σύλλογο (σε ότι αφορά τιμές, Θύρες, κ.τ.λ., θέματα για τα οποία ήδη ρωτάει αρκετός κόσμος).

* Τα εισιτήρια πάντως έχουν ήδη φτάσει στα χέρια της ομάδας (και σφραγίστηκαν κανονικά από το πρωί της Παρασκευής στην Εφορία Πύργου).

Το πρόγραμμα Α' γύρου του Κυπέλλου το Σαββατοκύριακο

Εκτός λοιπόν από τα δυο ματς που μεταφέρθηκαν για Τετάρτη, αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Σάββατο 14/9

Απόλλων Καλαμαριάς - Ζάκυνθος 3-0 α.α.

Ηρακλής Ψαχνών - Παναιγιάλειος 2-1 (παρατ.)

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή 2-0

Κυριακή 15/9

16.00: Φωκικός - Αχαρναϊκός (γήπεδο Ιτέας)

16.00: Βύζας Μεγάρων - Χανιά

16.00: Αστέρας Μαγούλας - Επισκοπή

16.00: Τίρναβος - Ηρακλής (Αλκαζάρ)

16.00: Αναγέννηση Γιαννιτσών - Αιγινιακός

16.00: Εθνικός Γαζώρου - Νίκη Βόλου

16.00: Αναγέννηση Καρδίτσας - Καβάλα

16.00: Πιερικός - Βατανιακός

18.30: Γλυφάδα - Καλλιθέα (ΟΤΕ)

Ο Αστέρας Μαγούλας και η Γλυφάδα δεν μπόρεσαν να σφραγίσουν εισιτήρια και έτσι θα υποδεχτούν Επισκοπή και Καλλιθέα κεκλεισμένων των θυρών!

Οι Ακαδημίες του Πανηλειακού

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ έχει ήδη αρχίσει, και διάνυσε την πρώτη εβδομάδα της, μετά τη Δευτέρα 9 του μήνα, με την έναρξη των μαθημάτων σε αυτήν.

Για τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τμήματα ηλικίας από 5-15 ετών.

Το αθλητικό κέντρο των Ακαδημιών στη Συντριάδα ανακαινίστηκε πλήρως και περιμένει τους μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Πανηλειακός μέσα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου στοχεύει στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν στο σύντομο μέλλον την μεγάλη ομάδα. Η λειτουργία της Ακαδημίας είναι δομημένη στη φιλοσοφία που επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παίκτες με δημιουργικό πνεύμα, άριστο χαρακτήρα και στοιχεία ευγενής άμιλλας.

Εκ μέρους της διοίκησης, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Καλιτζάκης, θα επιβλέπει τη λειτουργία της Ακαδημίας (μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων που έχει αναλάβει για τον Πανηλειακό).

Οι εγγραφές, συνεχίζονται και αυτές τις μέρες.

 - Από τον Πανηλειακό εκφράζονται θερμά συλλυπητήρια στην υπεύθυνη marketing και δημοσίων σχέσεων Μίτσα Αμπατζή για το θάνατο του πατέρα της. Από την ΠΑΕ θα κατατεθεί στεφάνι στην κηδεία.

- Καλούνται ενόψει του αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο: Όσοι έχουν κάρτα προεγργραφής (εισιτηρίου διαρκείας), για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, καλούνται να πάνε στα γραφεία της ομάδας στον Πύργο, ως την Τετάρτη και ώρα 13:00, για να προμηθευτούν (ανταλλάξιμο) εισιτήριο. ΔΕΝ θα μπορούν να πάρουν εισιτήριο στο γήπεδο με την υπάρχουσα κάρτα.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα εισιτηρίων (που αναφέρουμε και παραπάνω) δεν υπάρχει καμιά άλλη ενημέρωση.

iliaoikonomia.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ