2012-04-10 06:27:05
Φωτογραφία για Τελείωσαν οι εμφανίσεις του Γιώργου Μαζωνάκη και της Τάμτα στο ΝΑΙΤ
To Σάββατο 7 Απριλίου έπεσε πανηγυρικά η αυλαία των φετινών εμφανίσεων του Γιώργου Μαζωνάκη και της Τάμτα στο ΝΑΙΤ.

Το τελευταίο διήμερο ήταν πραγματικά σε πανηγυρική ατμόσφαιρα , και τις δυο νύχτες ο Γιώργος Μαζωνάκης έκλεισε το πρόγραμμα μετά τις 6 το πρωί .

Την Παρασκευή Στο ΝΑΙΤ βρέθηκε ο Νίκος Βέρτης , ο οποίος τραγούδησε παρέα με τον Γιώργο και δικές του επιτυχίες αλλά και τραγούδια από το ρεπερτόριο του Γιώργου Μαζωνάκη δημιουργώντας οι δυο τους μια μοναδική σκυταλοδρομία .

Το Σάββατο στο κοινό διακρίναμε τον Πάνο Μουζουράκη παρέα με τη Μαρία Σολωμού.

Το τελευταίο βράδυ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις από τους συντελεστές της παράστασης την ώρα που ο δημοφιλής τραγουδιστής βρισκόταν στο stage.

Λίγο πριν ολοκληρώσει το λαϊκό του πρόγραμμα ,η Τάμτα παρέα με τους υπόλοιπους τραγουδιστές ανέβηκαν στο stage και χόρεψαν στα τελευταία τραγούδια του προγράμματος .

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ευχαρίστησε θερμά και τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης που δημιούργησαν αυτό τον καινούργιο χώρο που εγκαινίασε ο ίδιος φέτος , όλους τους συνεργάτες του ονομαστικά και φυσικά το κοινό που του χάρισε άλλη μια θριαμβευτική σεζόν σε συνθήκες δύσκολες.

Την Παρασκευή 27 Απριλίου ξεκινά από την Πάτρα, όπως είθισται κάθε χρόνο , την καλοκαιρινή του περιοδεία από το club Fabric ( δυο εμφανίσεις ) ενώ το επόμενο ραντεβού του με το Αθηναϊκό κοινό είναι στις 24 Αυγούστου και για 10 Εμφανίσεις στο >
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ