2012-04-10 09:28:32
Φωτογραφία για ΒΑΛΒΕΡΔΕ: ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Το πρόσωπο που παρουσίασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, ως γνωστόν, εκνεύρισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος διαφώνησε μαζί τους για τις άδειες του Πάσχα.

«Δεν έχω να σας πω κάτι για το παιχνίδι και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένος, οπότε δεν θέλω να μιλήσω», ανέφερε ο προπονητής των ερυθρόλευκων στους παίκτες του στην ομιλία του.

Ο Βαλβέρδε στη συνέχεια, τόνισε πως λόγω της αναβολής της αγωνιστικής, θα αλλάξουν και οι άδειες:

«Το μόνο που θέλω να σας πω, είναι ότι λόγω της αναβολής θα αλλάξουν και οι ημέρες της άδειας. Από αύριο (σήμερα) θα είστε ελεύθεροι καθώς δεν θα έχουμε προπόνηση. Εδώ θα επιστρέψετε την Κυριακή (15/04) το απόγευμα, για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Το λόγο πήραν οι αρχηγοί της ομάδας οι οποίοι του ζήτησαν να μην γίνει προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα, ωστόσο ο Βαλβέρδε ήταν ανένδοτος.

«Αυτό είναι το πρόγραμμα και δεν αλλάζει. Αυτή είναι η απόφαση μου και τελείωσε. Την Κυριακή έχουμε προπόνηση και θα είστε όλοι εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Φροντίστε αυτές τις ημέρες να θυμάστε πως είστε επαγγελματίες και ότι πρέπει να συμπεριφέρεστε ως τέτοιοι» olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ