2013-10-03 00:15:42
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑ... ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ... ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ....
Μόνο ο Ολυμπιακός καταφέρνει να κερδίσει την Άντερλεχτ στο «Κονστάντ Βάντεν Στοκ» και μάλιστα με το εμφατικό 0-3, μόνο ο «πιστολέρο» έχει κατορθώσει να πετύχει χατ-τρικ σε αγώνα του Champions League! Η μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για Θρύλο!

 Με ηγέτη και τοπ – σκόρερ έναν διαστημικό Κώστα Μήτρογλου, που πέτυχε χατ-τρικ (17', 56', 72') ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα τεράστιο θρίαμβο μέσα στο «Κονστάντ Βάντερ Στοκ» επί της Άντερλεχτ και μπήκε για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης!

Ο «πιστολέρο» φώναξε ...παρών και με τα τρία εκπληκτικής ομορφιάς τέρματα που πέτυχε, πήρε στις πλάτες του τον Ολυμπιακό, πέτυχε το τρίτο του συνολικά φετινό χατ – τρκ και το πρώτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οδηγώντας τον στον θρίαμβο, που του δίνει τεράστιο πλεονέκτημα έναντι της πρωταθλήτριας Βελγίου !

Ο Μήτρογλου έφτασε αισίως τα 12 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έχει βάλει πλώρη να φτάσει τον Νίκο Αναστόπουλο, που έχει σκοράρει 14 φορές...
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ