2013-10-04 17:31:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Το... θράσος του 39χρονου Σέρβου δραπέτη που συνελήφθη στο λιμάνι
Για περισσότερα από δύο χρόνια κυκλοφορούσε ελεύθερος σε διάφορες χώρες της Ευρώπης ο 39χρονος Σέρβος δραπέτης φυλακών, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο λιμάνι της Πάτρας, ενώ προσπαθούσε να εγκαταλείψει τη χώρα μας.

Μάλιστα, αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν ότι ο 39χρονος επιχείρησε να περάσει από τον έλεγχο των διαβατηρίων, προσκομίζοντας τα πραγματικά του στοιχεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος είχε αποδράσει τον Ιούνιο του 2011 από φυλακές της Ελβετίας και σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για ληστεία, βιασμό από κοινού και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απόδρασή του ο 39χρονος είχε καταφέρει να διαφύγει και να κρυφτεί σε διάφορες χώρες της κεντρικής Ευρώπης για δύο ολόκληρα χρόνια.

Τελικά, πριν από λίγο καιρό ο Σέρβος επέλεξε να έλθει στην Ελλάδα και όπως εκτιμάται μπήκε στη χώρα μας πιθανότατα από κάποια πύλη εισόδου στη βόρεια ή τη δυτική Ελλάδα. Φαίνεται, όμως, ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην κεντρική Ευρώπη και γι’ αυτό και επέλεξε το λιμάνι της Πάτρας, προκειμένου να ταξιδέψει με πλοίο, με προορισμό αρχικά την Ιταλία. Φθάνοντας στον έλεγχο των διαβατηρίων έδωσε στον αστυνομικό το διαβατήριό του, χωρίς να ανησυχεί μήπως και εντοπιστεί.


Τελικά, όταν ο αστυνομικός πέρασε στο σύστημα ελέγχου τα στοιχεία του 39χρονου Σέρβου, διαπίστωσε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του το διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο Σέρβος υπήκοος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ