2013-10-07 10:38:25
Φωτογραφία για Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας / Ο Πάρις Κουκουλόπουλος την ορέγεται....!!!
Ο επί πολλές και συναπτές τετραετίες δήμαρχος Κοζάνης, πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, θέλει να επιστρέψει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Στο δεύτερο βαθμό αυτήν την φορά.

   

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει τεθεί ως στόχος του στενού συνεργάτη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλου για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλα όμως περνούν από το τραπέζι της συγκυβέρνησης αφού την ίδια Περιφέρεια είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει κι ο νυν Περιφερειάρχης, ο γαλάζιος Γιώργος Δακής.

  

Ο κ. Κουκουλόπουλος θα ήθελε να έχει την κοινή στήριξη ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Για μια τέτοια εξέλιξη θα έπρεπε να αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Δακής. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνον εάν ο νυν Περιφερειάρχης ανοίξει πανιά για το εθνικό κοινοβούλιο.

    

Παλαιότερα, ο κ. Δακής, όντως είχε εκφράσει την φιλοδοξία να διεκδικήσει κοινοβουλευτική έδρα. Στις παρούσες κοινωνικές και πολιτικές ισορροπίες και συνθήκες μάλλον το αναβάλλει επ αόριστον. Εξ άλλου, η επιστροφή του συντοπίτη, φίλου και πολιτικού αντιπάλου, Πάρι, στην αγκαλιά της αυτοδιοίκησης, μάλλον λειτουργεί αποτρεπτικά στο να αλλάξει πολιτική πορεία…!!!

                                          Γ. Σπ. Π. 
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ