2013-10-07 12:42:03
Φωτογραφία για Άδωνις Γεωργιάδης: «Η Χρυσή Αυγή κορόιδευε τους ψηφοφόρους της»
«Η Χρυσή Αυγή δεν τρομοκρατούσε μόνο, αλλά και κορόιδευε τους ψηφοφόρους της». Αυτό τόνισε τη Δευτέρα το πρωί ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, λίγες ώρες πριν από... την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής σε μια τελετή που γίνεται στη σκιά των ραγδαίων εξελίξεων με την εξάρθρωση της οργάνωσης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας είπε χαρακτηριστικά: «Οταν πιάνουν μια κύρια (την Σκορδέλη) με δυο τσάντες με πλαστά CD, χρήματα και είδη παραεμπορίου, τότε καταλαβαίνετε το είδος της κοροϊδίας, καλό είναι αυτοί που υποστήριξαν και ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να καταλάβουν ότι παρασύρθηκαν».

«Η γιγάντωση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής έθετε σε κίνδυνο όχι μόνο τη δημοκρατία μας, αλλά και την κοινωνία μας» προσέθεσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Όσον αφορά την οικονομία, ο υπουργός κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν νέα οριζόντια μέτρα, γιατί δεν χρειάζονται. «Η Ελλάδα έχει πετύχει τη μεγαλύτερη δημοσιονομική προσαρμογή στην παγκόσμια ιστορία. Το θέμα είναι να κάνουμε το κράτος μας να λειτουργεί πιο αποδοτικά» είπε.


Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με τις πληροφορίες εφημερίδας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι τα τηλέφωνα του κόμματός του και του ιδίου παρακολουθούνται, ο Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Είτε η εφημερίδα είπε ψέματα, που δεν το πιστεύω γιατί διασταυρώνει τις πηγές της, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ "τα γύρισε" πράγμα που πιστεύω είδατε πως τα γύρισε και με τον Άσμουσεν (κατά την πρόσφατη συνάντηση του υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΚΤ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ)»
Τα Νέα
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ