2013-10-08 12:50:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να βρεθεί η… άκρη στο θάνατο της 51χρονης στη Ρομάντζα
«Φως» στο τραγικό περιστατικό θανάτου της 51χρονης που βρέθηκε πνιγμένη την περασμένη Τετάρτη κοντά στα βράχια της περιοχής της Ρομάντζας στην Πάτρα, προσπαθούν να... ρίξουν οι Λιμενικές Αρχές.

Μάλιστα προκειμένου να γίνει αυτό εφικτό, όπως αναφέρουν πληροφορίες, εκτός από τις μαρτυρικές καταθέσεις και την άντληση πληροφοριών, πρόκειται να προχωρήσει και στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να εξεταστεί κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη σε αυτή την υπόθεση, δίνοντας ουσιαστικά μια λύση στο τι μπορεί να συνέβη στην 51χρονη γυναίκα, λίγο πριν βρεθεί πνιγμένη στην θάλασσα.

Τα χτυπήματα που είχε στο κεφάλι, σύμφωνα και με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής γνωμάτευσης, μαρτυρούν πως το θύμα δέχθηκε επίθεση. Οι

Η γυναίκα καταγόταν από το Αργυρόκαστρο και έμενε στο κέντρο της Πάτρας, ενώ στην πόλη διαμένει και ο ένας αδερφός της. Η γυναίκα, που έμενε μόνη της, σκόπευε να μετακομίσει για τον Πύργο, όπου έμενε μία αδερφή της.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ