2013-10-08 14:58:03
Φωτογραφία για Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Συνάντηση για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές
Με θέμα τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα, προγραμματισμένη... συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας Γιάννη Σουβαλιώτη, τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου Π. Γεωργόπουλο, τον τέως πρόεδρο του Ε.Κ. Αιγίου κ. Κόκλα , την πρόεδρο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας Παναγιώτα Παναγόπουλου και τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου Σ. Αλεξόπουλο.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Π.Δ.Ε. Κ. Κόλλαρης, ο Διευθυντής Ανάπτυξης Π.Ε. Αχαΐας Φ. Μπεσαράτ και ο αρμόδιος υπάλληλος του Τμήματος Εμπορίου Π.Ε. Αχαΐας Κ. Πλούμπης.

Στην συνάντηση κατατέθηκαν οι απόψεις των εκπροσώπων των Συλλόγων και των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων, όσον αφορά επίμαχο ζήτημα του ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων πέραν των επτά (προαιρετικά) Κυριακών που ο Νέος Νόμος 4177/13 δίνει ούτως ή άλλως το δικαίωμα στους εργοδότες με εμπορικά καταστήματα συγκεκριμένων προδιαγραφών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αλεξόπουλος συζήτησε διεξοδικά και έλαβε υπόψη τις απόψεις των φορέων προκειμένου να προβεί στην ορισμένη κατά την νομοθεσία σχετική λήψη απόφασης έως τον Νοέμβριο 2013. Η εν λόγω συνάντηση αποτελεί την πρώτη εκ των προγραμματισμένων επόμενων συναντήσεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ