2013-10-08 22:49:30
Φωτογραφία για Έγινε κι αυτό Έβγαλαν πλαστά... αυτοκόλλητα με ποδοσφαιριστές Τα προωθούσαν σε μαγαζιά
Δύο άτομα συνελήφθησαν για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αθέμιτου ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, έφτιαχναν και εμπορεύονταν πλαστά αυτοκόλλητα με θεματολογία από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκές Ομάδες.

Προηγήθηκε καταγγελία εκπροσώπου εταιρίας με αντικείμενο την εμπορική εκμετάλλευση αυτοκόλλητων.

Συγκεκριμένα, οι δύο Έλληνες ηλικίας 42 και 43 ετών συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, ενώ αναζητείται και 43χρονος συνεργός τους.

Χθες το πρωί, ο 51χρονος νόμιμος εκπρόσωπος εταιρείας, η οποία δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην παραγωγή, διανομή και εμπορική εκμετάλλευση αυτοκόλλητων, με θεματολογία από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκές Ομάδες, πήγε στο προαναφερόμενο Τμήμα Ασφαλείας και υπέβαλε έγκληση σε βάρος των ανωτέρω, διότι όπως είπε, έφτιαχναν και εμπορεύονταν πλαστά αυτοκόλλητα, σε πιστή φωτογραφική απομίμηση περιεχομένου και συσκευασίας, με την ίδια ως άνω θεματολογία.


Στη συνέχεια, έπειθαν τους λιανικούς πωλητές να εμπορευθούν τα αυτοκόλλητα και το καταναλωτικό κοινό να τα αγοράσει, παριστάνοντας παράλληλα ψευδώς ότι, με τη συμπλήρωση αντίστοιχου άλμπουμ συγκέντρωσης αυτοκόλλητων, το οποίο διανείμει αποκλειστικά η εγκαλούσα εταιρεία, θα θεμελίωναν δικαίωμα αποδοχής προσφορών και δώρων, τα οποία μπορούσε μόνο η τελευταία να προσφέρει.

Σε έρευνες που έγιναν σε δύο αποθήκες ιδιοκτησίας των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τιμολόγια και πλήθος κουτιών, που περιείχαν φακελάκια με αυτοκόλλητα.Σύμφωνα με την έγκληση που υπέβαλλε η εταιρεία, το ύψος της περιουσιακής ζημίας που υπέστη είναι 170.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ