2013-10-12 21:44:26
Φωτογραφία για Στόχος των Ίντερ και Σπόρτινγκ ο Μήτρογλου
Στη λίστα των ομάδων που παρακολουθούν τον Κώστα Μήτρογλου βρίσκονται και οι Ίντερ, Σπόρτινγκ σύμφωνα με δημοσιεύματα από Ιταλία και Πορτογαλία αντίστοιχα.

Τα δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ του εξωτερικού που θέλουν τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων συνεχίζονται.

Μετά τον γερμανικό Τύπο, που κάνει λόγο για το ενδιαφέρον της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο πρόσωπο του "πιστολέρο", έρχεται η σειρά των Ιταλών για να μπλέξουν το όνομα του Έλληνα διεθνή επιθετικού με την Ίντερ.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "www.calciomercato.com" υποστηρίζει πως η ομάδα του Μιλάνου παρακολουθεί τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς ψάχνει παίκτη για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή, και είχε απεσταλμένο της για δει ζωντανά τον παίκτη στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Σλοβακία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι Ιταλοί επικαλούνται και το ρεπορτάζ της "A' Bola" για να αντλήσουν πληροφορίες.

Παράλληλα στην Πορτογαλία, ο Τύπος τις τελευταίες ώρες αναφέρει πως η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει στην λίστα της τον Μήτρογλου και έχει σκοπό να παρακολουθεί στενά τον 25χρονο στράικερ το επόμενο διάστημα.

Όπως είναι λογικό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει πλήρη εικόνα για τις ικανότητες του "πιστολέρο" καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του στον Ολυμπιακό για ένα διάστημα περίπου 6 μηνών.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρίκαλα-Νέα Κηφισιά 64-69
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρίκαλα-Νέα Κηφισιά 64-69
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ