2013-10-13 14:02:02
Φωτογραφία για Τα βασικά πινέλα μακιγιάζ που χρειάζεται κάθε γυναίκα!
Φανταστείτε πως το πρόσωπό μας είναι ένας καμβάς και πως εμείς είμαστε ο ζωγράφος! Τι χρειάζεται ένας ζωγράφος για να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης; 

Πινέλα και μπογιές [και πολύ φαντασία βέβαια άλλα ..]ναι το ίδιο είναι και με εμάς που θέλουμε να είμαστε και να δείχνουμε όμορφες μόνο που αντί για μπογιές χρησιμοποιούμε τα προϊόντα ομορφιάς και διαφορετικά πινέλα!

Γι'αυτό λοιπόν και αποφάσισα να σας δείξω ποια πινέλα είναι απαραίτητα και πρέπει να έχει Κάθε γυναίκα για να πετύχει ένα μακιγιάζ σαν να είναι επαγγελματίας makeup artist ;)!  

Τώρα θα πει κάποια [ναι για σένα λέω...] και τα πινέλα αρκούν για ένα τέλειο μακιγιάζ; Δεν πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας και τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε; 

Σαφώς και τα καλλυντικά μας πρέπει να είναι καλής ποιότητας όχι μόνο για το αποτέλεσμα που δίνουν στο μακιγιάζ μας αλλά και γιατί έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα μας και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να την βλάψουμε και να την ταλαιπωρήσουμε παραπάνω.


Ωστόσο το αποτέλεσμα του μακιγιάζ μας απογειώνεται με την χρήση των σωστών πινέλων απ' ότι αν απλώναμε με τα χέρια μας τα προϊόντα [foundation] η χρησιμοποιούσαμε τα πινελάκια μίας χρήσης..

 

Μια καλή ιδέα θα ήταν να επενδύσετε σε ένα καλό σετ πινέλων μακιγιάζ [συμφέρει αρκετά οικονομικά αρκεί να ξέρετε από που να τα αγοράσετε κ'αν κυνηγάτε τις προσφορές] όπου θα μπορείτε να αντιγράψετε τα μακιγιάζ των διάσημων ή να δημιουργήσετε τα δικά σας.

Βέβαια αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία γιατί θεωρείται πως δεν ''βάφεστε'' πολύ αλλά θέλετε πάλι να δείχνει όμορφο το μακιγιάζ σας τότε αυτά είναι τα απολύτως απαραίτητα πινέλα που χρειάζεστε!

Eye shading brush 

Είναι το καλύτερο πινέλο για να απλώσετε την σκιά στα μάτια σας!

Blending brush 

Είναι το καλύτερο πινέλο για να μπερδέψετε τις σκιές στο μάτι σας δείχνοτας τες πιο natural ;) 

Foundation brush 

Το απόλυτο πινέλο για να απλώσετε το foundation [μεϊκ απ]

Contour brush 

Το πινέλο για τα τέλεια κοψίματα [bronzer] και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για το ρουζ 

Eyebrow brush 

Το συγκεκριμένο είναι για σχηματισμό φρυδιών με την ανάλογη σκιά πάντα και έχει και βουρτσάκι για να τα χτενίσετε και να δείχνουν πιο φυσικά!

Αυτά είναι τα απαραίτητα πινέλα που θα πρέπει να προμηθευτείτε κατά την γνώμη μου και που θα σας εκπλήξουν με το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σας!

Τα λέμε στην επόμενη ανάρτηση, για τυχόν απορίες αφήστε comment ;) Να περνάτε καλά και να είστε όμορφες!

φιλάκιαααααααα...
psifiakoohiro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ελπίδα…ανάταξης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ελπίδα…ανάταξης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ