2013-10-14 10:54:10
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ... ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΣΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!
Ιδιαίτερα αγχωμένοι φαίνονται οι Βόσνιοι καθώς δημοσίευμα της χώρας αναφέρει πως η ΕΠΟ έχει τάξει χρήματα στην Λιθουανία για να τους κόψει βαθμούς, ενώ ισχυρίζεται ότι κάτι αντίστοιχο έκανε και με τη Σλοβακία.

Βοσνία και Ελλάδα μοιράζονται του κορυφή του ομίλου για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο οι αντίπαλοι της Ελλάδας είναι πρώτοι λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Την τελευταία αγωνιστική το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται το Λιχτενστάιν και η Βοσνία πάει στην Λιθουανία.

Η βοσνιακή ιστοσελίδα, «bhdragons.com» αναφέρει από εκεί και πέρα ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει υποσχεθεί πριμ στη Λιθουανία για να κόψει βαθμούς από τη Βοσνία την Τρίτη και να στείλει την Ελλάδα ως πρώτη κι απευθείας στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, τονίζοντας πως η ΕΠΟ είχε δώσει χρήματα στη Σλοβακία για να νικήσει στο ματς με τους Βόσνιους το Σεπτέμβρη.

Στην ΕΠΟ έβαλαν τα γέλια με αυτούς τους ισχυρισμούς, σχολιάζοντας ότι σε καιρούς που η κρίση φέρνει δυσκολίες στην κάλυψη των βασικών αναγκών της ομοσπονδίας, κάποιοι φαντάζονται πως η ΕΠΟ προσφέρει χρήματα δεξιά κι αριστερά. Παράλληλα έκαναν λόγο για προφανείς σκοπούς από κάποιους να προκαλέσουν...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ