2013-10-14 10:56:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο εδώλιο σήμερα ο Κώστας Αντζουλάτος, έντεκα μήνες μετά τη σύλληψή του
Αντίστροφη μέτρηση για την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του Πατρινού μεγαλοεπιχειρηματία Κώστα Αντζουλάτου, που έχει προσδιοριστεί για σήμερα Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, στο Μονομελές Εφετείο Πατρών.

Όπως είναι γνωστό, ο άλλοτε πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, που συνελήφθη στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου κι είναι προφυλακισμένος από την 1η Νοεμβρίου του 2012 -αρχικά στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών, στη συνέχεια για λίγο στις Φυλακές Κορυδαλλού, ακολούθως και πάλι στον Άγιο Στέφανο κι από τον Αύγουστο ξανά στον Κορυδαλλό-, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη βαριά κατηγορία της έκδοσης εικονικών τιμολογίων για τρεις διαφορετικές υποθέσεις, για την οποία τού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία κατηγορία αφορά υπόθεση πλαστών τιμολογίων η οποία εκκρεμούσε από το 2003, ύψους περίπου 500.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν άλλα δύο ακόμη πλαστά τιμολόγια, συνολικής αξίας 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί σε βάρος του, τις οποίες ο ίδιος αποκρούει, αφορούν κατασκευαστική εταιρεία του Ομίλου του.

Ενδιαφέρον, βέβαια, θα είναι να δούμε αν θα εκδικαστεί όντως η υπόθεση τη Δευτέρα, αφού, κατά πληροφορίες, η δίκη του κ. Αντζουλάτου βρίσκεται αρκετά χαμηλά στο πινάκιο, που σημαίνει ότι μπορεί να εξαντληθεί το ωράριο πριν έρθει η σειρά της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ