2013-10-14 23:34:02
Φωτογραφία για ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΟΙ
Πολύ νωρίς στη σεζόν διεξήχθη το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με αποτέλεσμα καμία από τις δύο ομάδες να μην είναι έτοιμη, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τους πρωταθλητές Ευρώπη στην πρεμιέρα της Α1 και ο προπονητής του αναφέρθηκε αρχικά στην απώλεια του φίλου του, Φίλιππου Συρίγου, πριν προσθέσει για την ανετοιμότητα της ομάδας του: «Έγινε πολύ κακό ματς και από τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε ρυθμό, ανάσες, δεύτερα άλματα, γενικά ήμασταν πίσω. Πολλά παιδιά δεν ξέρουν ακόμα τα πλέι μας. Πρέπει να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, δεν ήμασταν καλοί, αυτό πρέπει να βελτιώσουμε».

Είπε ακόμα Για το θάνατο του Φίλιππου Συρίγου: «Καλησπέρα σε όλους. θα μου επιτρέψετε να πω σε έναν καλό φίλο καλό ταξίδι, τον γνωρίζω καλά και δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, οπότε δεν θα πω πολλά».

Για τα επιθετικά ριμπάουντ: «Σίγουρα, τα άστοχα σουτ σού δίνουν πιθανότητα να πάρεις περισσότερα ριμπάουντ. Δεν είναι απόλυτοι οι αριθμοί, είναι ποσοστιαίοι. Επίσης, οι ψηλοί μας δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αυτό μας στοίχισε. Αμφότερες οι ομάδες έχουμε πρόβλημα αυτή την περίοδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ