2013-10-15 20:01:23
Φωτογραφία για Δεκτή η έφεση του ΠΑΟΚ: Με κόσμο το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα
Υστερα από τρία εντός έδρας παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω τιμωρίας της Τούμπας, οι ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς, στο παιχνίδι με αντίπαλο την Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, θα αγωνιστούν επιτέλους έχοντας κοινό. 

Η έφεση που κατέθεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης για την τιμωρία μιας αγωνιστικής από το παιχνίδι με αντίπαλο την Σάλκε, έπιασε τόπο και η ποινή μετατράπηκε σε χρηματικό πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρει:

«Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA μετά τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης στη Νιόν έκανε δεκτή την έφεση του ΠΑΟΚ για την ποινή που του είχε επιβληθεί για παρουσία 40 υπεράριθμων οπαδών στην – κεκλεισμένων των θυρών – αναμέτρηση με τη Σάλκε για τα play off του Champions League. Το αρμόδιο σώμα έκρινε βάσιμα τα επιχειρήματα της υπεράσπισης της ΠΑΕ και μετέτρεψε την τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, σε πρόστιμο 30.000 ευρώ.

Κατόπιν τούτης της εξέλιξης, ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Χάιφα για την 3η αγωνιστική του Europa League μπροστά στο κοινό του».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ