2013-10-16 14:28:03
Φωτογραφία για «Ναι» Τατσόπουλου στην πρόταση- κάλεσμα των «58»
Με θετικό μάτι βλέπει την πρόταση – κάλεσμα των 58 προσωπικοτήτων για σχηματισμό ενός ενιαίου φορέα στο χώρο της Κεντροαριστεράς, ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επίκρινε... παράλληλα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα «πυρά» που εξαπέλυσαν κατά των «58».

«Με αυτούς τους ανθρώπους μπορούμε να συνεγαστούμε μετά τις εκλογές, δεν μπορούμε να τους ρίχνουμε στην πυρά. Δεν μπορούμε να τους ρίχνουμε λάσπη, δεν μπορούμε να τους ρίχνουμε ψόφο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τατσόπουλος.

«Ο Τσίπρας λέει πως αναζητούμε συμμάχους» και η «από τη στάση που θα κρατήσουν αύριο θα κριθεί και δική μας στάση», προσέθεσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Όχι» σε συνεργασία με ΑΝ. ΕΛ

Αναφερόμενος δε σε άλλους πιθανούς συμμάχους του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τατσόπουλος στάθηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες, σημειώνοντας πως ο ίδιος δεν είναι θετικός προς μία προσέγγιση μεταξύ των δύο παρατάξεων, καθώς οι ΑΝΕΛ είναι ένα «λαϊκό κόμμα με Δεξιά καταγωγή». Εάν υπάρχει επιλογή «προφανώς θα διαλέξω την Κεντροαριστερά», αποσαφήνισε.

Ωστόσο, ο κ. Τατσόπουλος επέκρινε τους «58» για την «απλοϊκή» αντίληψη που έχουν για το ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον «εθνο-λαϊκιστικό και νεοκομμουνιστικό κόμμα». «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι πολύ πιο πολύπλοκο και σύνθετο», συμπλήρωσε.
iapopsi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ