2013-10-16 21:03:04
Φωτογραφία για Μαχαιρίτσας: Κανείς δεν φυλακίζεται για φωτογραφία του Χίτλερ
Για τη Χρυσή Αυγή μίλησε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας σε ραδιοφωνική συνέντευξη του, εκφράζοντας ανοιχτά την άποψη του για την ποινική δίωξη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, εκλογές γίνονται συνέχεια, κανένας δεν έχει βγει με πραξικόπημα, ούτε η Χρυσή Αυγή δεν έχει βγει με πραξικόπημα στις προηγούμενες εκλογές. Δεν βγήκαν με τα πολυβόλα και μπήκαν στην βουλή, κάποιοι τους ψηφίσανε και βγήκανε» δήλωσε ο τραγουδοποιός και πρόσθεσε:

«Ούτε κανείς είναι ένοχος, ούτε κανείς είναι αθώος. ούτε τίποτα. Είναι ένα πράγμα που υποτίθεται ότι θα βγάλει η Δικαιοσύνη, οι μισοί είναι μέσα, οι μισοί είναι έξω, ένα τουρλουμπούκι. Κανείς δεν ξέρει τίποτα και περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη. Και αφού περιμένουμε να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες...».

Ακόμη, τόνισε: «Πάντως δεν μπορεί να πάει κανείς φυλακή επειδή έχει στο σπίτι του φωτογραφία του Χίτλερ ή κράνη, αυτό δεν γίνεται, δηλαδή μπορείς να μπεις φυλακή κι αν έχεις “Τα Άπαντα του Στάλιν", δεν γίνεται αυτό. Αποκλείεται αυτό. Πρέπει να βρεθούν άλλα πράγματα για να πας φυλακή. Η ουσία του θέματος είναι ότι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, την τρέχουν την υπόθεση τώρα εισαγγελείς, παρα-εισαγγελείς, ανακριτές και τα λοιπά».

Τέλος είπε : «Φασισμός είναι να μην αφήνεις να επικρατήσει τίποτε άλλο παρά μόνο η δική σου άποψη, η δική σου γνώμη και τα δικά σου πιστεύω».

Πηγή: star
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ