2013-10-17 00:38:42
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Επέστρεψε μετά από πολλούς μήνες στην Α1, νίκησε τον Παναθηναϊκό και μάλιστα ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης.

Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας παίκτης για... αρχή; Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος μετά το ντέρμπι "έλαμπε" και μίλησε στο "gavros.gr" για το θετικό ξεκίνημα, για τη συνέχεια, αλλά και για την πολύμηνη απουσία του Ο άσος του Ολυμπιακού, ήταν εμφανώς χαρούμενος και δεν σταματούσε να χαμογελάει. Και όχι άδικα. Έχει επιστρέψει στο παρκέ και βρίσκει την "φόρμα" του σιγά σιγά. Μάλιστα, στο πρώτο του ματς, σε ντέρμπι, κατάφερε να είναι ένας από τους κορυφαίους. Σκοράρε 7 πόντους, είχε 2 ασίστ, αλλά έπαιξε και σκληρή άμυνα και έτσι ο νεαρός του Θρύλου, αποτέλεσε σημαντικό... συντελεστή στη νίκη των πρωταθλητών Ευρώπης. Η αλήθεια είναι ότι η απουσία του όλο αυτό διάστημα φάνηκε...

Στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μάντζαρης, αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου λέγοντας ότι σε αυτά τα ματς όλοι θέλουν 15.000 κόσμο να δίνει ώθηση και παλμό. Αναφέρθηκε στην επιστροφή του και σχολίασε το νικηφόρο ξεκίνημα στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Επίσης, έστειλε το μήνυμά του για τη συνέχεια και τον αγώνα της Παρασκευής με την Μάλαγα.


Αρχικά είπε: "Σίγουρα αυτό που κρατάμε είναι η νίκη. Μας βοήθησε και στον ψυχολογικό, αλλά και στον βαθμολογικό τομέα, στο πρωτάθλημα. Δεν ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά, ήμασταν άστοχοι, νευρικοί. Ωστόσο, με τέτοια άμυνα στο γήπεδο μας που δεχόμαστε 45 πόντους, πιστεύω ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν".

Ο Μάντζαρης έλειψε από τον Ολυμπιακό για αρκετό καιρό και η απουσία του φάνηκε. Μιλώντας για την επιστροφή του: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα μετά από την πολύμηνη απουσία μου. Ελπίζω να έχω την υγεία μου και όλα τα άλλα θα έρθουν".

Για το άδειο ΣΕΦ: "Σίγουρα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό θέλεις να έχεις 15.000 κόσμο. Να σου δίνει ώθηση, να σου δίνει παλμό, να σου δίνει ενέργεια. Δυστυχώς, όμως, όταν παίζουμε σε άδειες κερκίδες και τσιμέντα μόνο κακό μπορεί να μας κάνει".

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον αγώνα της Παρασκευής με την Μάλαγα και έστειλε το μήνυμα του: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με πάρα πολύ καλούς παίκτες. Αλλά πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου και αν παίξουμε την άμυνα που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και βελτιωθούμε λίγο στην επίθεση, να πάρουμε αυτή τη νίκη και να ξεκινήσουμε θετικά και στην Ευρωλίγκα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ