2013-10-17 12:41:14
Φωτογραφία για Διαλέγει την Αγγλία ο Γιανουζάι ως εθνική του ομάδα
Στην εθνική Αγγλίας θα ήθελε να αγωνιστεί ο Αντνάν Γιανουζάι σε περίπτωση που ξεπεραστούν κάποια νομικά εμπόδια.

Έχει γίνει μήλον της έριδος για πολλές εθνικές ομάδες με την υπόθεσή του να απασχολεί έντονα μετά την πολύ καλή εμφάνισή του στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ.

Ο λόγος για τον Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος ως τώρα είχε απορρίψει την εθνική Βελγίου και έδειχνε να προτιμά την Αλβανία.

Ωστόσο, η "Daily Mail" αναφέρει πως ο 18χρονος έχει κατασταλάξει και πως επιθυμία του είναι να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να ξεπεράσει η αγγλική ομοσπονδία τον νόμο περί διαμονής.

Με το ισχύον καθεστώς ο Γιανουζάι πρέπει να περιμένει για άλλα τρία χρόνια μέχρι να συμπληρώσει πέντε έτη παραμονής στην Αγγλία και να έχει δικαίωμα συμμετοχής του στην Αγγλία. Ωστόσο, οι άνθρωποι των "τριών λιονταριών" δε σκοπεύουν να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια. Τόσο ο Ρόι Χόντσον, ομοσπονδιακός τεχνικός, όσο και ο Γκρεγκ Ντικ, πρόεδρος της ομοσπονδίας, θα μπορούσαν σε περίπτωση που έχουν τη συγκατάθεση του Γιανουζάι να κάνουν αίτηση για να βγάλει διαβατήριο και στη συνέχεια να ξεκινήσουν τις νομικές διαδικασίες για να ξεπεράσουν το νομικό κώλυμα που υπάρχει.


Τέλος, να σημειωθεί πως το δημοσίευμα αναφέρει ότι αρχική επιθυμία του Γιανουζάι είναι να αγωνιστεί με το Κόσοβο σε περίπτωση που το τελευταίο αναγνωριστεί από τη FIFA. Διαφορετικά θα προτιμούσε την Αγγλία, κάτι που επιβεβαιώνεται και από ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ