2013-10-20 10:09:54
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΝΑΖΛΙΔΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *PHOTOS*
Στιγμές συγκίνησης εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη του Πλατανιάς-Ολυμπιακός με τους συμπαίκτες του Θωμά Ναζλίδη να φοράνε μπλουζάκια για εκείνον και να τον αγκαλιάζουν.

«Θωμά περαστικά, γρήγορα κοντά μας!», έγραφαν οι φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες των Χανιωτών προτού σπεύσουν στον πάγκο της ομάδας για να σταθούν στο πλευρό του Ναζλίδη, που έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει για μήνες εκτός. Ο ίδιος ο παίκτης συγκινήθηκε έντονα και ευχαρίστησε όλους τους συμπαίκτες του στον Πλατανιά.

O μεγάλος άτυχος, Θωμάς Ναζλίδης, έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστών και μένει εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στην κάμερα της «Nova» για την αφιέρωση των συμπαικτών του, αλλά και για τη «μάχη» που θα δώσει στη συνέχεια.

«Ήταν μια πολύ συγκινητική κίνηση. Είναι κάτι που θα μου δώσει δύναμη για αυτό που έχω να περάσω και να γυρίσω δυνατότερος. Είναι μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου. Αυτό που θέλω, είναι να δουλέψω όλο αυτό τον καιρό και να επιστρέψω δυνατός», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η ομάδα ήταν πολύ καλή στα πρώτα λεπτά. Μετά την ισοφάριση η ομάδα είχε ένα 10λεπτο που της κόπηκαν τα… πόδια και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ