2013-10-22 23:42:07
Φωτογραφία για Ερευνες προς κάθε κατεύθυνση για το περιστατικό σε βάρος του Α. Λαιμού
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η αστυνομία σχετικά με τα κίνητρα και τους δράστες του περιστατικού σε βάρος του γιου του εφοπλιστή Νίκου Λαιμού, Αλέξανδρου, 22 ετών, το οποίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του σπιτιού του, στην Αθήνα. Το θύμα κατέθεσε στην αστυνομία ότι τρεις κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν με σκοπό να τον απαγάγουν.

Ερευνες προς κάθε κατεύθυνση για το περιστατικό σε βάρος του Α. Λαιμού

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς ο νεαρός, οι δράστες του επιτέθηκαν στην οδό Μαυροματαίων, στο Πεδίον του Άρεως, όταν επέστρεψε από διασκέδαση με φίλους.

Μόλις κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, όπως είπε, τον απείλησαν με μαχαίρι και εκτοξεύοντας συνεχώς απειλές εναντίον του, επεχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν και να του φορέσουν κουκούλα.

Δεν το πέτυχαν,όπως είπε, γιατί γείτονες που άκουσαν τη φασαρία και τις φωνές βγήκαν στα μπαλκόνια και οι δράστες, φοβούμενοι μη συλληφθούν, τράπηκαν σε φυγή.

Ο 22χρονος εκτιμά ότι οι τρεις κουκουλοφόροι γνώριζαν ότι είχε βγει από το σπίτι του το βράδυ του περιστατικού και είχαν στήσει ενέδρα στο πάρκιγκ, περιμένοντάς τον να επιστρέψει για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ