2013-10-23 02:57:05
Φωτογραφία για Η Kim Kardashian και ο Kanye West αρραβωνιάστηκαν!
Με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων, οKanye West έκανε πρόταση γάμου στην επί 18 μήνες φιλενάδα του Kim Kardashian, κάνοντας... πράξη την υπόσχεση που έδωσε σε πρόσφατη συναυλία του ότι σκοπεύει να παντρευτεί την 33χρονη τηλεπερσόνα.

Ο 36χρονος ράπερ έκλεισε τη Δευτέρα ένα ολόκληρο γήπεδο του μπέιζμπολ προκειμένου να προσφέρει στην Kim, ανήμερα των γενεθλίων της, το δαχτυλίδι αρραβώνων.

"ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ!!!" παρήγγειλε να γράψουν με μεγάλα γράμματα στην οθόνη του σταδίου AT&T Park, ενώ μια50μελής ορχήστρα έπαιζε το τραγούδι "Young and Beautiful" της Lana Del Rey.

Φωτογραφίες από την μεγάλη αυτή ημέρα για το διάσημο ζευγάρι κατέκλυσαν το Instagram. Σε μια από αυτές, η Kim ποζάρει δίπλα στον πατέρα του παιδιού της χαμογελώντας και επιδεικνύοντας το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Η Kim και ο Kanye έκαναν γνωστή τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2012, έξι μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου της πληθωρικής τηλεοπτικής σταρ από τον μπασκετμπολίστα Kris Humphries. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε στις 3 Ιουνίου.

Τον περασμένο Ιούνιο, οι Kimey απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι που ονόμασαν North West.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ