2013-10-23 21:03:45
Φωτογραφία για Cosmote: Φέρνει στην Ελλάδα τα iPad Air & iPad Mini με οθόνη Retina
Μετά την επίσημη ανακοίνωση των νέων tablets από την Apple, των iPad Air και iPad Mini με οθόνη Retina, η Cosmote εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, γύρω από την επικείμενη κυκλοφορία τους και στην χώρα μας Έτσι, σύμφωνα με την εταιρεία, το iPad Air θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, από το δίκτυο καταστημάτων OTE, Cosmote και Γερμανός. Το iPad Air κυκλοφορεί και σε έκδοση 4G, ταχύτητες που παρέχει και η Cosmote μέσω του δικτύου της. Το iPad mini με οθόνη Retina θα κυκλοφορήσει και αυτό με τη σειρά του στην Ελλάδα μέσα στο Νοέμβριο και θα υπάρξει και σε έκδοση 4G.

Οι αλυσίδες καταστημάτων Γερμανός και ΟΤΕ θα διαθέσουν εμπορικά και τις εκδόσεις WiFi και στα δύο προϊόντα.

Την ίδια στιγμή, από τις 21 Οκτωβρίου οι πελάτες του δικτύου καταστημάτων OTE, Cosmote και Γερμανός μπορούν να αποκτήσουν το iPad mini WiFi 16GB και iPad με οθόνη Retina WiFi 16GB, μαζί με δώρο το Wi-Fi Pocket MF60 αξίας 56,90 ευρώ ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote Internet On The Go.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.Η τιμή στο πρόγραμμα ισχύει για νέα σύνδεση 24μηνης διάρκειας.Via:  myphone argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ