2013-10-23 21:07:06
Φωτογραφία για Ανακοινώθηκαν οι νονοί του πρίγκιπα Γεώργιου
Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα ο Γουίλιαμ και η Κέιτ θα βαφτίσουν τον γιο τους και μόλις ανακοινώθηκαν τα ονόματα των οκτώ νονών του.

Ύστερα από φημολογία ενός μήνα, τελικά τον τριών μηνών γαλαζοαίματο θα βαφτίσουν οι: Όλιβερ Μπέικερ (Oliver Baker), Εμίλια Ζαρντίν-Πάτερσον (Emilia Jardine-Paterson), Ερλ Γκρόσβενορ (Earl Grosvenor), Τζέιμι Λάουδερ-Πίνκερτον (Jamie Lowther-Pinkerton), Τζούλια Σάμιουελ (Julia Samuel), Χιου βαν Κούτσεμ (Hugh van Cutsem) και η ξαδέλφη του μπαμπά, Ζάρα Φίλιπς (Zara Phillips).

Όπως μαθαίνουμε από την ανακοίνωση, ο κ. Μπέικερ υπήρξε συμφοιτητής του Γουίλιαμ και της Κέιτ στο πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριους και η κα Ζαρντίν-Πάτερσον είναι φίλη της δούκισσας από τα χρόνια του κολεγίου Μάρλμπορο.

Η Ζάρα Φίλιπς, ξαδέλφη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, έχει άριστες σχέσεις με το πριγκιπικό ζεύγος, ενώ πρόσφατα έγινε και εκείνη μανούλα.

Ο κ. Βαν Κούτσεμ είναι παιδικός φίλος του πρίγκιπα, η κ. Σάμιουελ στενή φίλη της μαμάς του, πριγκίπισσας Νταϊάνα (Diana) και ο Ερλ Γκρόσβενορ είναι ο γιος του δούκα του Γουεστμίνστερ.


Όσο για τον κ. Λάουδερ Πίνκερτον; Πρόκειται για πρώην προσωπικό γραμματέα του δούκα και της δούκισσας αλλά και του πρίγκιπα Χάρι.

Τη βάφτιση θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι στο παρεκκλήσι του παλατιού του Σεν Τζέιμς στο Λονδίνο και όχι στο παλάτι του Μπάκινχαμ όπου έγιναν όλες οι γαλαζοαίματες βαφτίσεις μέχρι τώρα.

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική καινοτομία που επέλεξαν ενάντια στο πρωτόκολλο οι νέοι γονείς καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξουν ηχηρές, γαλαζοαίματες απουσίες.

Ένας από τους νονούς του πρίγκιπας Γεώργιου, είναι ο Χιου βαν Κούτσεμ, ένας από τους παλιότερους και στενότερους φίλους του μπαμπά Γουίλιαμ.

Η ιστορική φωτογραφία του 1894, με εν ενεργεία τότε βασίλισσα Βικτορίας και τους τρεις επόμενους μονάρχες αναμένεται να επαναληφθεί σήμερα.

Στο μυστήριο, το οποίο θα είναι αυστηρά κλειστού κύκλου, αναμένεται να παραβρεθούν η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης, οι άλλοι παππούδες του μωρού, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον καθώς επίσης και οι θείοι του, πρίγκιπας Χάρι, Πίπα και Τζέιμς.

Από εκεί και πέρα, τίποτα δεν είναι σίγουρο, ενώ φήμες θέλουν το ευτυχές γεγονός να αποτελεί αφορμή για τα την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Κρεσίντα Μπόνας στο πλευρό του Χάρι.

Την επίσημη φωτογραφική κάλυψη του μυστηρίου έχει αναλάβει ο διάσημος φωτογράφος πορτρέτων Τζέισον Μπελ (Jason Bell) ο οποίος και πρόκειται να απαθανατίσει μια ιστορική στιγμή.

Με τη βασίλισσα Ελισάβετ θα φωτογραφηθούν, οι πρίγκιπες Κάρολος, Γουίλιαμ και Γεώργιος σε ένα σπάνιο ντοκουμέντο.

Τρεις μελλοντικοί βασιλείς μαζί με τον εν ενεργεία μονάρχη έχουν να καταγραφούν μαζί από το 1894 όταν στα βαφτίσια του μετέπειτα Εδουάρδου VIII, η βασίλισσα Βικτόρια φωτογραφήθηκε με τον πατέρα και παππού του μωρού, Γεώργιο V και Εδουάρδο VII αντίστοιχα.
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ