2013-11-02 02:00:09
Φωτογραφία για Τι σημαίνει για τα ΜΜΕ η δολοφονική επίθεση στα γραφεία της ΧΑ;
Γράφει ο «Ανάδελφος» 

Η επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής με απολογισμό δύο νεκρούς και... έναν βαριά τραυματία, είναι μία υπόθεση που πρέπει να αντιμετωπιστεί με πλήρη ψυχραιμία, και να μην προκαταβάλουμε τα αίτια και τους υπαίτιους, 

Αυτό όμως θα ισχύσει και για τα ΜΜΕ; Προφανώς και όχι!

Τα γραφεία σύνταξης έχουν “πάρει” φωτιά και προετοιμάζουν το βαθμό εντυπωσιασμού στις“αντιπαραθέσεις” που θα δούμε στα παράθυρα.Κύρια αντιπαράθεση η “βία των δύο άκρων”. Η κυβέρνηση τρίβει τα χέρια της! 

Θείο δώρο γι′αυτούς που πάσχιζαν τον τελευταίο καιρό να πάρουν τα βλέμματα του κόσμου από πάνω τους ενόψει των νέων μέτρων. Το πάλεψαν με πολλούς και διάφορους τρόπους.”Φιλότιμες” οι προσπάθειες και από τα φίλια ΜΜΕ. 

Το θέμα των συντάξεων, των απολύσεων καθώς και οι κινητοποιήσεις, δε μπορούσαν να λείπουν από τις θεματολογίες αφού δε “γέμιζε” ο τηλεοπτικός χρόνος των ειδήσεων. Τώρα όμως; Ήρθε η δολοφονική επίθεση εξ” ουρανού! 


Σαμαράς – Βενιζέλος θα κοιμηθούν πιο ήσυχοι σήμερα.Γνωρίζουν ότι αύριο τα δελτία θ’ασχοληθούν το πολύ πέντε λεπτά μαζί τους. 

Η αμπελοφιλοσοφία που θα ακουστεί θα είναι τουλάχιστον εκνευριστική (αν όχι προσβλητική).

Σίγουρα θα “μπουν” στο κάδρο πολιτικά κόμματα,αντιπρόσωποι τους θα περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι, αλλά το αποτέλεσμα δε θα αλλάξει.Δύο νεαρά παιδιά νεκρά και ένα βαρια τραυματισμένο. 

Ασχέτου ιδεολογίας, ασχέτου πολιτικών απόψεων. Δύο οικογένειες θρηνούν από σήμερα όπως θρηνεί η οικογένεια του Φύσσα. 

Ποιο κόμμα και ποιος πολιτικός φορέας μπορεί να τους παρηγορήσει;΄Οταν “σβήσουν” τα φώτα των αδηφάγων ΜΜΕ, ο πόνος των οικογενειών θα είναι ακόμα εκεί.

Και εμείς σαν κοινωνία θα ξεχάσουμε με τον καιρό, όπως ξεχάσαμε τόσους και τόσους ανθρώπους που χάθηκαν.

parathiro.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ