2013-11-02 11:55:08
Φωτογραφία για ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΒΙΛΟΤΙΤΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΙ *BINTEO*
Στον Ολυμπιακού «βλέπουν» το μέλλον του Μίλαν Βίλοτιτς οι Μαυροβούνιοι, κάνοντας μάλιστα λόγο και για... κλεισμένη μεταγραφή.

Όπως τονίζεται σε δημοσίευμα της «vijesti»ο 27χρονος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Θρύλο, θεωρώντας δεδομένη τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους, με τον πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα μάλιστα να έχει βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι και στο στόχαστρο της Λάτσιο.

«Στο κλαμπ της Ζυρίχης έκανε καλή δουλειά από τη στιγμή που πήγε στη Γκρασχόπερς και μιλούν τα αποτελέσματα από μόνα τους για το πόσο σημαντικός παίκτης είναι στην ομάδα του. Τώρα ήρθε η ώρα να καρπωθεί αυτή την προσπάθειά του και ο 27χρονος στόπερ θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού από τον Ιανουάριο», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα από το Μαυροβούνιο και συνεχίζει:

«Ο σύμβουλος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, Κριστιάν Καρεμπέ επέμενε για τον Βίλοτιτς και θα παίξει στην ομάδα που είναι έτοιμη να πάρει την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένουν μόνο δύο μήνες για να γίνει ο Βίλοτιτς Αθηναίος πολίτης. Το ποσό που θα πάρει η Γκρασχόπερς δεν έχει αποκαλυφθεί, όμως είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι είχε ζητήσει 4 εκατ. ευρώ από τη Λάτσιο».

Δείτε τον παίκτη σε βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ